קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

ריזוטו תירס ואפונה

ריזוטו תירס ואפונה
זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לך אורז arborio, בזיליקום, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: ריזוטו תירס שיבולת שועל, ריזוטו תירס בגריל, ו ריזוטו תירס מתוק.

הוראות

1
בסיר בינוני, להביא את מרק תירס לרתיחה ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
2
מחממים את שמן הזית בסיר בינוני אחר.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיף את האורז ומבשל, ערבוב, במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את היין ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד נספג, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
להוסיף 1/2 כוס מרק תירס חם לבשל, ערבוב, עד נספג. המשך להוסיף את המרק שנותר, 1/2 כוס בכל פעם, ולבשל את האורז, ערבוב כל הזמן, עד אל דנטה, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את התירס ואפונה ומבשלים עד מכרז, על 2 דקות. מערבבים בפרמזן ומתבלים במלח ופלפל. כפית את הריזוטו לקערות, מקשטים עם בזיליקום ומגישים.
מרכיבים שתצטרך