רילטס חזיר
חזיר rillettes הוא חלב חינם מתאבנים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 63 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 8 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם עלי דפנה, אבקת חמישה תבלינים, 1 כף ברנדי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 5%- שזה לא ניתן לאילתור. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: בשר חזיר Rillettes, חמישה ספייס חזיר Rillettes, ו לבשל את הספר: Rillettes כתף חזיר.
הוראות
שמור 1 עלה דפנה, ולאחר מכן להטות הכל מלבד שומן ברווז ומגיש הצעות לקערה ועונה בנדיבות. אם יש לך זמן, לכסות ולהשאיר את הבשר כדי להשרות לילה במקרר עם זאת, זה לא חיוני.
תנור חום 140c / 120c מאוורר / גז
להטות את הבשר ואת כל המיצים לתוך צלחת תבשיל flameproof עם מכסה.
יוצקים מעל 250 מ " ל מים, או מספיק רק כדי לכסות את הבשר, ומניחים את המחבת על אש נמוכה. ברגע שהוא מתחיל לבעבע, פופ על המכסה ולשים בתנור במשך 2-3 שעות, הסרת אותו פעם אחת כדי לתת לו מערבבים טוב.
הבשר צריך להיות עכשיו מאוד עדין. להשאיר אותו להתקרר מעט במחבת, ולאחר מכן לנקז מעל קערה כדי לתפוס את השומן ומיצים. לגרוס את החזיר ביד או לשים במעבד מזון דופק כמה פעמים לגרוס, אבל לא מעביד אותו לתוך משחה. טעם, להוסיף תיבול נוסף במידת הצורך, ולאחר מכן לחץ על בשר לתוך 2 קטן או 1 מנה גדולה, או לארוז לתוך ramekins בודדים.
יוצקים את המיצים והשומן בחזרה על הבשר, ולשים במקרר לפחות 2 שעות לשומן להקשיח. (כדי לשמור על rillettes במשך שבוע בערך, לכסות עם שכבה של שומן ברווז, ולהניח עלה דפנה וכמה גרגרי ערער על גבי לקישוט.)
מגישים עם טוסט שאור, קורניצ ' ו וכמה עלים מרים (כגון endive קרלי, רוקט ו radicchio), בלבוש חובה חדה.
יין מומלץ: ורוד נוצץ, יין מבעבע
רוז תוסס ויין מבעבע הם הבחירה העליונה שלי עבור Rillettes. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מרקוס הובר Sparkling rosé. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
Markus הובר רוז נוצץ
צבע סלמון בהיר עם משחק זהב אדמדם של אור, עדין, persistet musseux, עדין, טרי מאוד animating האף, פירות ותבלינים עם רמזים של דובדבנים טריים גרגרי יער, הערה מתוחכמת של הדרים. יבש, פרי מונע עדיין שמנת על החיך, ארוגים דק עם חומציות אלגנטית ותמצית מינרלים, מבנה הרמוני מאוד.