זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 18 דקות. לך לחנות ותביא מאפה פילו, בצל אביב, תרד, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. וזה די גרוע. מתכונים דומים: נגיסות ריקוטה תרד, תרד ופקאן פילו מיני טארטים, ו דלעת סקווש & פאי תרד.
הוראות
1
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
קו שני גיליונות אפייה עם קלף אפייה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
3
מחממים את השמן במחבת, ואז מבשלים את בצל האביב במשך 1-2 דקות עד מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
בצל אביב
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את התרד ומבשלים עוד כמה דקות עד שכל נוזל התאדה.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
5
הסר מהחום.
6
לטף את הפטה יבש עם נייר מטבח, ולאחר מכן להתפורר דק לתוך קערה גדולה.