ריקוטה נאודי של אפריל בלומפילד
אפריל בלומפילד של ריקוטה נאודי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 26 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 705 קלוריות. 253 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך עלים מרווה בגודל טוב, ריקוטה חלב כבשים, קמח סולת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בקמח סולת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת סולת סופלה כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 72 שעות. נסו הביצים הממולאות של אפריל בלומפילד, השדים של אפריל בלומפילד על סוסים, ו סלט אוזני החזיר המטוגן של אפריל בלומפילד (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את הנודי: קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף. הוסף כשלושה רבעים של הסולת לגיליון, להפיץ אותו כדי ליצור שכבה פחות או יותר אפילו. שים את שאר הסולת בקערה בינונית. ודא שיש מקום במקרר שלך להחזיק את תבנית האפייה.
מערבבים את הריקוטה, פרמזן, ומלח בקערה גדולה. השתמש בכף עץ גדולה כדי מחית ומערבבים את התערובת עד שהוא משולב היטב. שים את התערובת בשקית צנרת חד פעמית (או שקית פלסטיק resealable). עם האצבעות שלך, לעבוד את התערובת לכיוון הקצה ולסובב את החלק העליון של התיק. השתמש במספריים למטבח כדי לחתוך פתיחה על 1 1/4 אינץ ' לרוחב בקצה שקית צנרת (או בפינה התחתונה של שקית פלסטיק). צינור התערובת על מגש מרופדת semolina ב 3 או 4 קווים ישרים ארוכים, משאיר סנטימטר או שניים של מקום ביניהם.
החזק זוג מספריים מטבח בניצב למגש (אתה יכול להשתמש בסכין, אבל המספריים לעשות את זה מהר יותר וקל יותר) ולחתוך כל רצועה של בצק כל 1 1/4 ל 1 1/2 אינץ ' לאורך אורכו. אתה רוצה להפוך כל רצועה ל 9 או 10 יומני שמנמן קטנים.
עבודה עם יומן אחד קטן בכל פעם, לחץ בעדינות על הקצוות בין כפות הידיים כדי להפוך את היומן קצר יותר קצת pudgier, כמעט עגול. נסה לא ליצור כל קמטים כפי שאתה עושה את זה (הנודי לא צריך להיראות כמו בטלנים קטנים) או כל קצוות מחודדים. החזק את היומן בעדינות בכף יד אחת על קערה של סולת. לתפוס קמצוץ גדול של סולת ומפזרים אותו על הנודי, בעדינות להפוך את הנודי כך מעילי semolina כל קצת מזה. בזהירות להחזיר אותו למגש מכוסה סולת, ולחזור עם שאר היומנים. ודא שאתה משאיר מקום קטן בין כל אחד על המגש.
אבק את הסולת נשארת בקערה על הנודי. מכסים את המגש בחוזקה בניילון נצמד, ומכניסים אותו למקרר. שמור את הנודי במקרר, הופך אותם פעם ביום ומכסה אותם שוב, עד שהם המשרד כבר לא מרגיש לח—תן לו לפחות 3 ימים, אבל לא יותר
מבשלים את הנודי: למלא מחבת רחבה גדולה או סיר רדוד שני שלישים מלאים במים, מלח אותו בנדיבות, ולהביא אותו לרתיחה על חום גבוה. בינתיים, להעביר את הנודי צלחת גדולה, נותן לכל אחד לנער עדין אבל אסרטיבי כדי להסיר כל סמולינה רופפת.
שים 3 כפות של החמאה במחבת רדודה גדולה מספיק כדי להחזיק את הנודי בשכבה אחת, להוסיף 1/3 כוס מים מלוחים חמים, ולהגדיר על חום בינוני. ברגע שהחמאה נמסה, תוריד את המחבת מהחום.
מוסיפים את 4 כפות החמאה הנותרות למחבת גדולה אחרת, מניחים את המחבת על חום בינוני-גבוה, ונותנים לחמאה להמיס וקצף עד שהיא הופכת מעט מטורפת והופכת חום זהוב בהיר.
מוסיפים את המרווה לחמאה בשכבה אחת ומבשלים את העלים רק עד שהם הופכים פריכים, כ 2 דקות.
להעביר אותם מגבות נייר כדי לנקז ומפזרים אותם עם מלח. שמור את החמאה החומה במקום חם בחלק האחורי של התנור, את החום.
להקל על הנודי לתוך המים הרותחים ומבשלים, בעדינות רועד את הסיר פעם אחת (לא מערבבים את הנודי), במשך 2 דקות. (ייתכן שתרצה להגדיר טיימר. אל תבשל אותם יותר, או שהם יתפרקו.) הגדר את המחבת עם תערובת חמאה-מים על חום גבוה. השתמש בכפית מחוררת כדי להעביר במהירות את הנודי מבושל אל החמאה-מים ומבשלים בבית רתיחה נמרצת, רועד את המחבת עכשיו ולאחר מכן (שוב, לא מערבבים את הנודי), עד רוטב החמאה מתעבה מעט ומתחיל להיצמד אל הנודי, על 3 דקות.
מגישים את הנודי במחבת או מחלקים את הנודי בין קערות רדודות חמות.
מפזרים על הפרמזן וקצת מלח ומקשטים עם עלי מרווה.
טפטוף על כמה מהחמאה החומה שתרצה.