ריקוטה, פקורינו ופרמזן רביולי
אם יש לך מרווה, מלח ים ופלפל, קמח פסטה חזק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. וזה אדיר. מתכונים דומים: רביולי תרד וריקוטה עם אספרגוס ועגבניה עם סרטן טרי ופרמזן, רביולי עם ארוגולה ופקורינו, ו רביולי פקורינו עם אגוזי מלך ומרג'ורם.
הוראות
הפוך את הפסטה על ידי plonking את הביצים והקמח במעבד מזון, להפעיל אותו ובתוך 30 שניות זה צריך להיראות כמו פירורי לחם לעיסים למראה. אלה יתחילו להתאחד לתוך כדורי בצק גדולים יותר. קח את הבצק החוצה ולעבוד ביד במשך 2 דקות או עד חלקה, משיי וגמיש. לעטוף פלסטיק ולאפשר לנוח במקרר.
הכן את המילוי על ידי ערבוב הכל מלבד כל marjoram משאיר יחד, לבדוק את התיבול.
חותכים את חתיכות של הפסטה להתגלגל על משטח עבודה נקי מקומח קלות על 1 מ "מ עבה, ולאחר מכן לחתוך לחתיכות על 14 על ידי 14cm (6 על ידי 6 אינץ').
מניחים כפית טובה גדושה של מילוי בצד 1, ולאחר מכן באמצעות מברשת מאפה נקי וכמה מים, קלות אך באופן שווה לצחצח את הפסטה. קמצוץ 1 בצד של הפסטה על המילוי כך שהוא יוצר חבילה, ואז עם האגודל או הבסיס של כף היד שלך בעדינות ללטף את הפסטה בכל רחבי המילוי. (הדבר החשוב ביותר על רביולי הוא זה חייב להיות אטום לחלוטין, כך שאם יש קרעים, לזרוק אותם החוצה.) לקצץ ולחתוך את רביולי לצורה עם סכין או חותך מקומט.
מבשלים את הרביולי במים מלוחים, רותחים בעדינות במשך 3 עד 4 דקות.
בינתיים, מטגנים את עלי המרג ' ורם ועלים מרווה בשמן זית עד פריך, ולאחר מכן לנקז על נייר מטבח.
שים את רביולי מבושל במחבת קטנה מחוממת, להוסיף קצת מים בישול ועוד כף של פקורינו מגורד, ולזרוק. כדי לשרת, כפית רביולי לתוך מנה, מפזרים כמה עשבי תיבול פריכים על גבי, ולהוסיף עוד צורם של פרמזן וכמה פלפל שחור טחון טרי לסיים.