רמולדת סלרי
רמולדת סלרי היא תוספת שמגישה 4. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בסביבות 1 גרם חלבון , 9 גרם שומן , ובסך הכל 90 קלוריות . תמורת 87 סנט למנה , מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו פלפל, מלח כשר, קרם פרש ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-25 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, צמחונית לקטו אובו ותזונה ראשונית . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 13% , וזה לא כל כך מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: Céleri-rave Rémolade (רמולדה שורש סלרי) , רמולדה סלרי ורמולדה סלרי .
הוראות
בקערת ערבוב בגודל בינוני, טורפים יחד את מיץ הלימון, החרדל והקרם פרש. לְהַפְרִישׁ.
להבריש עודפי לכלוך מהשורשים.
חותכים את החלק התחתון והחלק העליון של השורשים.
חותכים את השורשים לרבעים ומקלפים. יש לשטוף במים קרירים אם נותרו לכלוך או פסולת. פורסים כל רבע על מנדולינה לחתיכות גפרורים באורך 1 אינץ' ומעבירים ישירות לרוטב.
מוסיפים את המלח והפלפל ומערבבים היטב לאיחוד. מכסים ומניחים במקרר למינימום שעה ועד 3 לפני ההגשה.