תפוחי אדמה Rendang נטול גלוטן,, 30 כולו, וטבעוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 378 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. 9 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו עשב לימון, תפוחי אדמה, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו בשר בקר אינדונזי (Rendang Sapi), חדש Rendang תפוחי אדמה & מתכון שעועית ירוקה, ו בשר בקר Rendang (מתכונים דומים).
הוראות
1
יוצקים אותו למחבת nonstick ולהביא לרתיחה על חום בינוני. הפחת את החום לרתיחה וטבח שנחשפו, במשך חמש עשרה דקות בערך, עד שהחלב צמצם מעט ומערבולות שמן מתחילות להופיע על פני השטח.
חותכים את החלק הארומטי של עשב לימון לפרוסות עבות 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
אליקסיר ג
2
מניחים את lemongrass לחתוך, שאלוט, שום, כורכום, galangal, צ ' ילי במעבד מזון קטן. דופק עד עקביות עבה חלקה, הוספת כפית או כך של מים במידת הצורך כדי לקבל את הדבק נע לאורך.
מרכיבים שתצטרך
אליקסיר ג
Galangal
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
כורכום
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
מוסיפים את הדבק לחלב הקוקוס לאחר שהוא כבר רותח במשך 15 דקות; ואז מבשלים במשך 30 דקות בערך, עד הנוזל מופחת על ידי 1/
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
4
בעוד חלב הקוקוס רותח, קרצף את תפוחי האדמה וחתך אותם באמצע עם סכין. כאשר חלב הקוקוס מצטמצם בחצי, מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים, שנחשפו במשך 30 עד 45 דקות, עד שהשמן היחיד נשאר במחבת.
הפחת את החום לנמוך וטגן את תפוחי האדמה בשמן הקוקוס הנותר. המשך לטחון, ערבוב תפוחי האדמה סביב כל 5 דקות, עד העורות משחימים יפה-כ -30 דקות יותר. אפשר את המנה לנוח במשך כמה דקות, ולאחר מכן לשרת.