קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

רנדנג תפוחי אדמה

רנדנג תפוחי אדמה
תפוחי אדמה Rendang נטול גלוטן,, 30 כולו, וטבעוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 378 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. 9 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו עשב לימון, תפוחי אדמה, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו בשר בקר אינדונזי (Rendang Sapi), חדש Rendang תפוחי אדמה & מתכון שעועית ירוקה, ו בשר בקר Rendang (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים אותו למחבת nonstick ולהביא לרתיחה על חום בינוני. הפחת את החום לרתיחה וטבח שנחשפו, במשך חמש עשרה דקות בערך, עד שהחלב צמצם מעט ומערבולות שמן מתחילות להופיע על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
חותכים את החלק הארומטי של עשב לימון לפרוסות עבות 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
אליקסיר גאליקסיר ג
2
מניחים את lemongrass לחתוך, שאלוט, שום, כורכום, galangal, צ ' ילי במעבד מזון קטן. דופק עד עקביות עבה חלקה, הוספת כפית או כך של מים במידת הצורך כדי לקבל את הדבק נע לאורך.
מרכיבים שתצטרך
אליקסיר גאליקסיר ג
GalangalGalangal
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
כורכוםכורכום
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
שום גויה®שום גויה®
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
מוסיפים את הדבק לחלב הקוקוס לאחר שהוא כבר רותח במשך 15 דקות; ואז מבשלים במשך 30 דקות בערך, עד הנוזל מופחת על ידי 1/
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
4
בעוד חלב הקוקוס רותח, קרצף את תפוחי האדמה וחתך אותם באמצע עם סכין. כאשר חלב הקוקוס מצטמצם בחצי, מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים, שנחשפו במשך 30 עד 45 דקות, עד שהשמן היחיד נשאר במחבת.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הפחת את החום לנמוך וטגן את תפוחי האדמה בשמן הקוקוס הנותר. המשך לטחון, ערבוב תפוחי האדמה סביב כל 5 דקות, עד העורות משחימים יפה-כ -30 דקות יותר. אפשר את המנה לנוח במשך כמה דקות, ולאחר מכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
שמן קוקוסשמן קוקוס
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים