רנסנס קרוסטיני
רנסנס קרוסטיני יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה הר ד ' אובר יש 935 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 67 גרם שומן למנה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם צנוברים, חמאה, לחם וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 32%. הציון הזה די גרוע. נסו רנסנס של תבשיל טונה, עוף זמן הרנסנס, ו רנסנס חורף ירקות טארט (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
בקערה קטנה לשלב את הצימוקים, חומץ 1 כוס מים.
תן לעמוד לפחות 10 דקות. מסננים את הנוזל לקערה ושומרים את הצימוקים לקישוט.
מוסיפים את הצנוברים, החמאה והסוכר לסיר בינוני על אש נמוכה. מערבבים עד שהסוכר נמס אך לא מקורמל, בערך 4 עד 5 דקות. שופכים לאט לאט מחצית מתערובת החומץ והמים, ואז את הקמח, תוך ערבוב מתמיד, עד שהתערובת הופכת צפופה. מחק את תערובת החומץ והמים שנותרה.
מוסיפים את הפרושוטו, מפזרים מעט פלפל שחור ומסירים מהאש.
מצפים את פרוסות הלחם בשמן ומסדרים אותם על תבנית.
אופים בתנור עד קלוי קל, כ -3 דקות.
מורחים את תערובת הפרושוטו על הקרוסטיני ומסדרים על מגש הגשה.
מקשטים בצימוקים השמורים ומגישים.
הצופה, שאולי אינו טבח מקצועי, סיפק את המתכון הזה. רשת המזון מטבחים שפים לא יכול לעשות ייצוג לגבי התוצאות.