המתכון סלסה Rancheran של לורי מוכן תוך כ 25 דקות, והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 237 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 9 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בייקון, שום, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו סלסה Ranchera, סלסה Ranchera, ו סלסה Ranchera (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
במחבת, לבשל את הבייקון עד שנעשה אבל רך, לא פריך.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים את העגבניות, פלפלים, בצל, שום, כמון, מלח ופלפל. מביאים את התערובת לרתיחה. להפחית את החום לרתוח, לכסות ולבשל במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
עגבנייה
פלפלים
שום
בצל
כמון
4
הסר מהחום ומגיש חם על ביצים בבוקר שלך( huevos rancheros), tamales, שעועית (frijoles) או תפוחי אדמה (papas).
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאפשר לנסות הוא ביירון פידלסטיקס ויניארד פינו נואר. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 45 דולר.