קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

רסק תפוחים-כרוב כבוש

רסק תפוחים-כרוב כבוש
צריך ללא גלוטן, ללא חלב, וכל 30 מנה עיקרית? רסק תפוחים-כרוב כבוש כרוב כבוש יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 546 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 38 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם צלעות חזיר, מרק עוף, שמן קנולן וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 10 דקות. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 52%, וזה די טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם ספאריבס וכרוב כבוש, ספאריבס וכרוב כבוש, ו צלע חזיר מעושן עם כרוב כבוש, תפוחי אדמה ורוטב תפוחים.

הוראות

1
במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה, צלעות חומות בשמן. מסדרים צלעות ב-13 אינץ ' לא משומן. איקס 9-ב. תבנית אפייה. שוטפים וסוחטים כרוב כבוש; שכב את הכרוב הכרוב, רסק התפוחים והבצל על הצלעות.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
2
שלב מרק ומיץ תפוחים; יוצקים מעל הכל.
מרכיבים שתצטרך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
3
מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 1-3 / 4 שעות; חושפים ואופים 15 דקות יותר או עד שהבצל מתחיל להשחים והבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)