רסק תפוחים-כרוב כבוש
צריך ללא גלוטן, ללא חלב, וכל 30 מנה עיקרית? רסק תפוחים-כרוב כבוש כרוב כבוש יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 546 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 38 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם צלעות חזיר, מרק עוף, שמן קנולן וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 10 דקות. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 52%, וזה די טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם ספאריבס וכרוב כבוש, ספאריבס וכרוב כבוש, ו צלע חזיר מעושן עם כרוב כבוש, תפוחי אדמה ורוטב תפוחים.
הוראות
במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה, צלעות חומות בשמן. מסדרים צלעות ב-13 אינץ ' לא משומן. איקס 9-ב. תבנית אפייה. שוטפים וסוחטים כרוב כבוש; שכב את הכרוב הכרוב, רסק התפוחים והבצל על הצלעות.
שלב מרק ומיץ תפוחים; יוצקים מעל הכל.
מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 1-3 / 4 שעות; חושפים ואופים 15 דקות יותר או עד שהבצל מתחיל להשחים והבשר רך.