רסק תפוחים, סובין ומאפינס שיבולת שועל
רסק תפוחים, סובין ומאפינס שיבולת שועל דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 166 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. רק מעטים מאוד אהבו את ארוחת הבוקר הזו. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 41% המנה הזאת די טובה. נסו מאפינס סובין ורסק תפוחים, Oat סובין-appleesauce מיני מאפינס, ו דלעת בננה סובין ומאפינס שיבולת שועל (מתכונים דומים).
הוראות
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים את הקמח ואת 7 המרכיבים הבאים (קמח דרך מלח) בקערה בינונית. מערבבים בצימוקים; לעשות גם במרכז התערובת.
שלב רסק תפוחים ואת 4 מרכיבים הבאים (רסק תפוחים דרך ביצה); מערבבים היטב עם מקצף.
מוסיפים לתערובת קמח, ערבוב רק עד לח. כפית את הבלילה לתוך 12 כוסות מאפין מצופה ספריי בישול.
אופים ב 375 במשך 18 דקות או עד מאפינס באביב בחזרה כאשר נגע קלות במרכז.
הסר מאפינס מן המחבתות מיד; מגניב על מתלה חוט.
הערה: לפני הקפאה, תן למאפינס להתקרר לחלוטין על מתלה תיל. אחסן אותם בשקית ניילון כבדה עם רוכסן למעלה במקפיא עד חודש.