רפידת אבטיח
. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם מקל קינמון, צבע מאכל, לימונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 47%. נסו קליפת אבטיח כבושה, קליפת אבטיח כבושה, ו בטעם אבטיח (מתכונים דומים).
הוראות
מקלפים את החלק הירוק של קליפת האבטיח, וחותכים לחתיכות 2 אינץ'. משרים את הקליפה בתמיסה של מים גלון 1 ומלח 1/2 כוס לילה.
הסר את הקליפה ממי המלח, והנח בעציץ עם מים נקיים לכיסוי. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ומבשלים כ 30 דקות, או עד הקליפה הוא רך.
בסיר גדול, לשלב את הסוכר, 8 כוסות מים, ולימונים פרוסים. קשרו את הקינמון וציפורן לתוך שקית גבינה, והניחו בעציץ. מביאים את הסירופ לרתיחה, ומרתיחים במשך 5 דקות.
מוסיפים את הקליפות ומבשלים עד שקוף.
הסר את תיק התבלינים. מערבבים בצבעי מאכל אדומים, אם משתמשים. מצקת משמרת לתוך צנצנות סטריליות חמות, תהליך לאטום.