קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

רפידת אבטיח

רפידת אבטיח
. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם מקל קינמון, צבע מאכל, לימונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 47%. נסו קליפת אבטיח כבושה, קליפת אבטיח כבושה, ו בטעם אבטיח (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקלפים את החלק הירוק של קליפת האבטיח, וחותכים לחתיכות 2 אינץ'. משרים את הקליפה בתמיסה של מים גלון 1 ומלח 1/2 כוס לילה.
מרכיבים שתצטרך
אבטיחאבטיח
מיםמים
בקרבקר
מלחמלח
2
הסר את הקליפה ממי המלח, והנח בעציץ עם מים נקיים לכיסוי. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ומבשלים כ 30 דקות, או עד הקליפה הוא רך.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
בקרבקר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
ניקוז.
4
בסיר גדול, לשלב את הסוכר, 8 כוסות מים, ולימונים פרוסים. קשרו את הקינמון וציפורן לתוך שקית גבינה, והניחו בעציץ. מביאים את הסירופ לרתיחה, ומרתיחים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
ציפורןציפורן
לימוןלימון
סוכרסוכר
סירופסירופ
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
סירסיר
5
מוסיפים את הקליפות ומבשלים עד שקוף.
6
הסר את תיק התבלינים. מערבבים בצבעי מאכל אדומים, אם משתמשים. מצקת משמרת לתוך צנצנות סטריליות חמות, תהליך לאטום.
מרכיבים שתצטרך
צבע מזון אדוםצבע מזון אדום
משמרמשמר
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת