רפרפת כוסות קוקוס כפולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג כוס קוקוס כפול. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 468 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם שמנת כבדה, קרם קוקוס, חלמונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 51% המנה הזאת די טובה. נסו פודינג קוקוס, פודינג קוקוס אפוי, ו פודינג קוקוס עם תותים וליים (מתכונים דומים).
הוראות
להכנת: למקם מתלה באמצע התנור ולחמם מראש את התנור ל 163°. Lightly חמאה שמונה ramekins 4-אונקיה או מנות סופל.
מחממים את החלב עם כוס הקרם בסיר בינוני על חום בינוני-נמוך עד העור יוצר, על 4 דקות.
הסר את המחבת מהחום ומערבבים את הקוקוס.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר עד מגניב, ואז לכסות ולקרר לפחות 2 שעות או עד 8 שעות.
יוצקים את תערובת קוקוס חדור דרך מסננת בסדר רשת מרופדת עם cheesecloth לתוך כוס מדידה נוזלית 2 כוס, לחיצה על המוצקים עם החלק האחורי של כף כדי להסיר את כל הנוזל. (או מניחים את הקוקוס בחתיכת גבינה ומוציאים אותו כדי להסיר את כל הנוזל.) לא צריך להיות על כוס חלב קוקוס. שמור את הקוקוס.
הוסף מספיק של השמנת הנותרת לנוזל שווה 2 כוסות, ולאחר מכן להעביר לסיר בינוני נקי.
מוסיפים את הסוכר החום ואת שעועית וניל ומחממים את התערובת על חום בינוני עד ליצירת עור. אל תתנו לתערובת לרתוח.
הסר מן החום לגרד את הזרעים מן שעועית וניל לתוך תערובת קרם. מגניב במשך 5 דקות.
לטאטא את החלמונים בקערה בינונית עד בשילוב.
מוסיפים את תערובת הקרם החם לחלמונים בזרם איטי ויציב, מקציפים כל הזמן.
יוצקים את פודינג דרך מסננת בסדר רשת או כובע סין לתוך כוס מדידה 4 כוס.
יוצקים את פודינג באופן שווה לתוך ramekins מוכן ומניחים בתבנית אפייה.
מניחים את המחבת בתנור ומוסיפים מספיק מים חמים כדי לבוא באמצע הדרך את הצדדים של ramekins. מכסים את תבנית האפייה בנייר אלומיניום.
אופים במשך 35 דקות, לסובב את המחבת, ואופים במשך 20 דקות נוספות או עד המרכזים הם רק להגדיר (סכין מוכנס במרכז ייצא נקי).
הסר את הפודינג מחבת האפייה והנח על מדף קירור עד לטמפרטורת החדר. צנן את הרפרפת, חשופה, במקרר, במשך 2 שעות. כאשר קר, מכסים ומקררים עד מוכן לשרת. הרפרפת עשויה להיות מורכבת עד 2 ימים קדימה.
כדי להפוך את הקוקוס קרם: בינתיים, להגדיל את טמפרטורת התנור ל 177°. לזרוק כוס הקוקוס השמורה עם 1 כף הסוכר ' הממת על גיליון עוגיות להתפשט בשכבה אחת. טוסט על המדף האמצעי של התנור, ערבוב מדי פעם, במשך 4 עד 5 דקות, או עד הזהב. צפה בזה בזהירות, שכן הקוקוס יכול לשרוף במהירות. תניח בצד.
דק קוצצים את קוקוס שמורות הנותרים במעבד מזון מיני; להפריש. לנצח את השמנת, 1 כפית של סוכר ממתקים, ותמצית וניל בקערה בינונית עד פסגות רכות טופס. מקפלים את הקוקוס הקצוץ.
כדי להרכיב את הקינוח: למעלה פודינג מקורר עם מנה של קרם קוקוס, ואז מפזרים כל אחד עם כפית של קוקוס קלוי.
מגישים עם פרוסות אננס, אם אתה רוצה.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;