רצועות עוף ברוטב איטלקי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל רצועות עוף ראנץ ' איטלקי. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 305 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לך פירורי קורנפלקס, אבקת שום, חזה עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב פירורי cornflake אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת גלידה לא מטוגנת כקינוח. נסו רצועות עוף פריך ראנץ, פרמזן-רצועות עוף ראנץ, ו רצועות עוף פרמזן עם רוטב ראנץ (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה רדודה, לשלב את פירורי cornflake, תיבול איטלקי ואבקת שום. בקערה רדודה נוספת, לשלב רוטב ומים. לטבול עוף לתוך תערובת ההלבשה, ואז מעיל עם תערובת פירור.
מסדרים עוף על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול. תרסיס קל העליון של עוף עם ספריי בישול.
אופים, חשוף, ב 400° במשך 12-15 דקות או עד מיצים לרוץ ברור.