רצועות עוף פריכות
רצועות עוף פריכות עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 29% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 615 קלוריות, 55 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. 125 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. גשו לסופר וקנו קמח, חמאה, מכרזים חזה עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 91%. הציון הזה מרהיב. נסו רצועות עוף פריכות, רצועות עוף פריכות, ו פריך חוות רצועות עוף (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
השקיעו את רצועות העוף בחלב החמאה למשך 15 עד 20 דקות (או יותר אם תרצו).
בקערה אחרת שלבו את הקמח ומלח התיבול (או תבלינים אחרים אם אתם מעדיפים).
מערבבים את זה היטב. לאחר מכן, מזלפים בהדרגה 1/4 עד 1/2 כוס חלב החמאה לתערובת הקמח ומערבבים קלות בעזרת מזלג תוך כדי הוספתו להשגת גושים.
מחממים שמן צמחי בגודל 1 אינץ ' במחבת גדולה על אש בינונית-נמוכה עד בינונית.
מוציאים כמה מרצועות העוף הספוגות בחמאה ומניחים אותן בתערובת הקמח, הופכים אותן לציפוי יסודי.
הניחו אותם על צלחת. המשך בציפוי רצועות העוף עד שכולם מוכנים לבישול.
כאשר השמן מחומם מספיק, להתחיל לבשל את רצועות כמה בכל פעם. מבשלים אותם כדקה וחצי בערך מכל צד. כשהוא זהוב ופריך והעוף נגמר, מוציאים אותם לצלחת מרופדת במגבת נייר. אל תאפשר להם לשרוף.
מגישים עם רוטב הטבילה האהוב עליכם. יאם!