קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות45
מגזין

"רתיחה נמוכה סביב השולחן הדרומי,

מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. אם יש לכם בירה, שרימפס, לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. כדי להשתמש עד אייל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר חום וצבע אייל חום כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. מתכונים דומים: רתיחה נמוכה בקערה, לא להרתיח לזניה ללא בשר ... על השולחן בקצת יותר משעה, ו סלט כרוב חריף מסביב לשולחן הדרומי.

הוראות

1
שלב הראשון 3 מרכיבים 5 ליטרים מים 12 ליטר. מלאי מכוסה. מביאים לרתיחה מתגלגלת על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מוסיפים תפוחי אדמה ונקניק; מכסים ומבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
3
מוסיפים תירס; מכסים ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
4
מוסיפים שרימפס וסרטנים; מכסים ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סרטן נהרות.סרטן נהרות.
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
5
הסר מהחום.
6
בואו לעמוד, מכוסה, 10 דקות.
7
ניקוז.
8
מגישים עם רוטב קוקטייל, רוטב טרטר, ורוטב חריף.
מרכיבים שתצטרך
רוטב קוקטיילרוטב קוקטייל
רוטב טרטררוטב טרטר
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 22 דולר לבקבוק.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
למרות רעננותו הצעירה עדיין, הוא מציג את המאפיין המשובח של ריזלינג פירותי ורמז בסיסי של מינרל מאדמת הלוח הדבונית הכחולה / אפורה.מגישים יין מרענן זה מעט מקורר! כמו aperitif, במיוחד כאשר התבגר יותר, בשילוב עם פירות ים או עופות.