מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. אם יש לכם בירה, שרימפס, לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. כדי להשתמש עד אייל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר חום וצבע אייל חום כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. מתכונים דומים: רתיחה נמוכה בקערה, לא להרתיח לזניה ללא בשר ... על השולחן בקצת יותר משעה, ו סלט כרוב חריף מסביב לשולחן הדרומי.
הוראות
1
שלב הראשון 3 מרכיבים 5 ליטרים מים 12 ליטר. מלאי מכוסה. מביאים לרתיחה מתגלגלת על חום בינוני.
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 22 דולר לבקבוק.