רתיחה שרימפס
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, כל 30, ומנה עיקרית pescatarian? רתיחה שרימפס יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 271 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 3g של שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם מים, תפוחי אדמה, רוטב טבסקו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. נסו קליפות שרימפס קלות (חסילונים מרתיחים), רתיחה שרימפס, ו רתיחה שרימפס (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול, להביא את המים, שום, לימון, תיבול המפרץ הישן, שיני, עלי דפנה, מלח, ורוטב טבסקו לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים במשך 10 דקות.
מוסיפים את תפוחי האדמה ואת הבצל ומבשלים עד ששניהם רכים, כ 15 דקות.
מוסיפים את השרימפס לסיר ומחזירים לרתיחה. מבשלים עד השרימפס פשוט נעשה, על 1 דקה. באמצעות כפית מחוררת, לשים את השרימפס, בצל, ותפוחי אדמה על מגש גדול, עמוק או לתוך קערות רדודות הפרט. מצקת חלק מהנוזל על כל.
תיבול המפרץ הישן: שילוב לא סביר כי בכל זאת טעם נהדר עם רכיכות כגון שרימפס וסרטן, תבלין המפרץ הישן הוא תערובת תבלינים חמה של מלח סלרי, חרדל, פלפל אדום, פלפל שחור, עלי דפנה, ציפורן, allspice, זנגביל, מייס, הל, קינמון, ופפריקה. זה נמכר ברוב הסופרמרקטים, אבל אם אתה מעדיף לערבב משלך, להתחיל עם הרשימה לעיל ולשלב אותם בכמויות שמתאימות לטעמך.
המלצת יין: היין שילווה בצורה הטובה ביותר את המנה הזו יהיה אחד שיתאים את הטעמים האינטנסיביים של האוכל במקום לתרום טעמים ייחודיים משלו. ורדיקיו, איטלקי לבן זה נהדר עם דגים, יעשה בדיוק את זה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות Maysaran Arsheen פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.