שאבו-שאבו הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 40 גרם חלבון 47 גרם של שומן, וסך הכל 708 קלוריות. לכי לחנות ותקני ציר עוף, בצל ירוק, רוטב סויה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאנה קוטה עם רוטב סנטו תות-Vin כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו Rei-Shabu - חזיר קר Shabu Shabu, בשר שאבו-שאבו, ו סלט שאבו שאבו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מסדרים את פרוסות הבשר והירקות בנפרד על מגשים עגולים גדולים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
מים כדי לאפשר
2
למלא את התבשיל או סיר פונדו על 2/3 מלא עם ציר עוף ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
כל אוכל אוסף בשר וירקות ו - "שאבו שאבו" (shabu shabu) הלוך ושוב בסיר עד שהוא מבושל לעדינות הרצויה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
טובלים בשר וירקות ברוטב טבילה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
מים כדי לאפשר
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
5
כאשר קצף עולה למעלה, לרפרף אותו עם מצקת או כף. המרק יכול להיאכל כמרק לאחר אכילת בשר.