שאלוט פריכים
שאלוט פריכים מטוגנים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 103 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. נסו שאלוט פריכים אורז מטוגן, חסה מוקפצת עם שאלוט פריכים, ו חסה מוקפצת עם שאלוט פריכים (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן, מחממים את השמן מעל בינוני גבוה עד שהוא רושם 135° על מדחום ומטגנים עמוק.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים, ערבוב, עד חום זהוב בהיר, על 8 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את בצלצלי שאלוט לצלחת נייר מצופה מגבת כדי לנקז.
להגדיל את החום גבוה ולמקם מסננת בסדר רשת מעל קערה חסינת חום. כאשר השמן רושם 177° על המדחום בשמן עמוק, מוסיפים את הצלי פעם מטוגנים ומבשלים רק עד שהם פריכים ושחומים היטב, על 1-2 שניות, צופים בזהירות כך שאלוט לא לשרוף.
מיד לשפוך את השמן ואת שאלוט דרך המסננת כדי לעצור את הבישול, ולאחר מכן להעביר שאלוט לצלחת נייר מצופה מגבת כדי לנקז. שמור את השמן לשימוש נוסף. שאלוט ישמור, מאוחסן במיכל אטום, במשך 1 יום, אבל הם הטובים ביותר ביום שהם עשויים.