קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות0
מגזין

שאלוט פריכים

שאלוט פריכים
שאלוט פריכים מטוגנים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 103 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. נסו שאלוט פריכים אורז מטוגן, חסה מוקפצת עם שאלוט פריכים, ו חסה מוקפצת עם שאלוט פריכים (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר קטן, מחממים את השמן מעל בינוני גבוה עד שהוא רושם 135° על מדחום ומטגנים עמוק.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים את שאלוט ומבשלים, ערבוב, עד חום זהוב בהיר, על 8 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את בצלצלי שאלוט לצלחת נייר מצופה מגבת כדי לנקז.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מגבות ניירמגבות נייר
3
להגדיל את החום גבוה ולמקם מסננת בסדר רשת מעל קערה חסינת חום. כאשר השמן רושם 177° על המדחום בשמן עמוק, מוסיפים את הצלי פעם מטוגנים ומבשלים רק עד שהם פריכים ושחומים היטב, על 1-2 שניות, צופים בזהירות כך שאלוט לא לשרוף.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
מסננתמסננת
קערהקערה
4
מיד לשפוך את השמן ואת שאלוט דרך המסננת כדי לעצור את הבישול, ולאחר מכן להעביר שאלוט לצלחת נייר מצופה מגבת כדי לנקז. שמור את השמן לשימוש נוסף. שאלוט ישמור, מאוחסן במיכל אטום, במשך 1 יום, אבל הם הטובים ביותר ביום שהם עשויים.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מסננתמסננת