שאלות טארט טאטין עם גבינת עיזים
שאלות טארט טאטין עם גבינת עיזים הוא lacto אובו צמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 55 גרם של שומן, וסך הכל 862 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-273 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם שאלוט, סוכר חום, בצק עלים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו טארט טאטן פטריות עם גבינת עיזים, סלק טארט טאטן עם גבינת עיזים, ו מנות ראשונות וקנאפס: טארט עגבניות עם גבינת עיזים קרם.
הוראות
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
שים את הצלי שאלוט לתוך קערה חסינת חום ושופכים מעל מים רותחים כדי לכסות. השאר עבור 10 דקות, ולאחר מכן לנקז לקלף.
מחממים את השמן והחמאה במחבת.
מוסיפים את השאלוט ומטגנים בעדינות במשך 10-15 דקות עד מתרכך קלות השחי. מערבבים את החומץ והסוכר עם עלים מ 2 ענפי טימין במשך כמה דקות עד קרמל. כבה חום ועונה.
קרע את זרזי הקורנית הנותרים לכמה חתיכות ולפזר על הבסיס של מחבת רדוד 22cm avenproof, עוגה או פח טארט ללא בסיס רופף. טיפ בצלצלים עם כל המיצים הדביקים שלהם.
מרדדים את הבצק עד גדול מספיק כדי לחתוך בערך 26cm מעגל. הרם את עיגול הבצק על שאלוט, ואז לתחוב את הקצוות לתוך החלק הפנימי של המחבת.
אופים במשך 25-30 דקות עד מאפה זהוב.
השאר טארט עבור 5 דקות להתיישב, ואז לצאת מהפח. נקודה עם סבבים של גבינת עיזים וחותכים לפרוסות.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
טארט טאטין ניתן לזווג עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "