שאריות קציץ בשר טטר טוט
שאריות קציצת בשר טטר טוט לוקחת בערך שעה מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ-30 גרם חלבון, 29 גרם שומן, ובסך הכל 483 קלוריות. המתכון הזה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מושלם לסתיו. אם יש לכם פלפל, ירקות, קציץ בשר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן. 27 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 66%, וזה טוב. מתכונים דומים: קדירת טאטר טוט (הידועה גם כ-Tater Tot Hotdish), Tater Tot Casserole (הידועה גם בשם Tater Tot Hotdish), ו-Tater Tot Casserole.
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות F (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית אפייה בגודל 9x13 אינץ'.
מערבבים את מרק שמנת פטריות, מרק עוף, שמנת חמוצה, מלח מתובל ופלפל. מערבבים את הירקות והבצל המעורבבים.
מוסיפים את הטייטרים ומערבבים עד שהם מצופים בתערובת.
יוצקים לתבנית האפייה המוכנה. מהדקים את פרוסות קציץ הבשר לחלק העליון של תערובת הטטר טוט.
אופים בתנור שחומם מראש 15 דקות; מפזרים את גבינת הצ'דר מלמעלה ואופים 35 דקות עד שהגבינה משחימה.
מוציאים מהתנור ומניחים לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.