קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות5
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שאריות קציצות הודו

שאריות קציצות הודו
שאריות של קציצות הודו דורשות בערך 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 230 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. . גשו לסופר וקנו בשר הודו, דגני קורנפלקס, פירורי לחם ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: שאריות הודו וקציצות פירה., שאריות בצל צרפתי טורקיה אופים / טבח טוב שאריות # 36, ו שאריות לחם וקציצות גבינה.

הוראות

1
שמן חום במחבת גדולה מעל חום גבוה בינוני. תערובת בקמח, מלח, פלפל וכוס 1 של חצי וחצי. להפחית את החום נמוך ומבשלים, ערבוב, עד עבה. מערבבים בטורקיה, בצל ופירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
מערבבים היטב, ואז לעצב תערובת לתוך 8 קציצות קטנות להכניס למקרר לצנן במשך 30 דקות.
3
מניחים פירורי cornflake בצלחת רדודה או קערה ומניחים הנותרים 1 חצי כוס וחצי בצלחת רדודה שנייה או קערה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי פתיתי תירספירורי פתיתי תירס
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מחממים שמן במחבת. טובלים קציצות בפירורים, ואז בשמנת, ואז בפירורים שוב; קציצות חומות במחבת החמה, מניחים בצלחת הגשה ומכסים במרק.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה