שאריות תבשיל פיצה ארוחת בוקר
שאריות תבשיל ארוחת בוקר פיצה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון דל פחמימות, זה יש 254 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, . חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם פתיתי פלפל, ביצים, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. עם כפית ציון של 26% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: שאריות כריך ארוחת בוקר הודו, שאריות פנקייק כריך ארוחת בוקר, ו שאריות תבשיל בשר חזיר.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). ריססו צלחת אפייה בגודל 9x9 אינץ ' עם ספריי בישול.
מסדרים ריבועי פיצה בתבנית אפייה מוכנה.
מערבבים ביצים, חלב, גבינת מוצרלה, בצל, חמאה, שום, אורגנו, ומלח יחד בקערה גדולה; לשפוך על חתיכות פיצה. למעלה עם גבינת פרמזן ופתיתי פלפל אדומים. צלחת כיסוי עם רדיד אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 45 דקות.
הסר רדיד ולהמשיך לאפות עד ביצים נקבעות גבינת פרמזן נמס, כ -20 דקות נוספות.