שבבי דלעת סקווש
שבבי סקווש Butternut נטול גלוטן, וללא לקטוז מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 115 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו דלורית, פפריקה, שומן ברווז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: 2ways2percent: Butternut סקווש Pizzan ו מחית סקווש שמנת עם צדפות ובייקון, דלעת סקווש: דלעת סקווש, אגס ומרק יוגורט, ו פנה עם דלעת סקווש, כרוב וגבינת עיזים {12 שבועות של קישוא חורף}.
הוראות
בקערת ערבוב קטנה, לשלב ביסודיות את המלח, אבקת שום, פפריקה, סוכר חום, פלפל שחור קאיין. תניח בצד.
באמצעות סכין חדה, לחתוך את החלק העליון צינורי הרחק הישבנים בצורת גלובוס של שתי הדלעות. באמצעות הסכין או מנדולינה, לגלח את צמרות לשבבים. לטבול את השבבים במיכל עמוק עם מי קרח במשך 10 דקות (זה מסיר כל עמילן נוסף ועושה את הצ ' יפס פריך). מסננים את השבבים מתייבשים.
בינתיים, באמצעות מדחום קריאה מיידית, להביא 3 אינץ ' של שומן ברווז ל 325 מעלות F בתנור הולנדי כבד על חום בינוני. עבודה בקבוצות, מטגנים את השבבים עד שהם זהובים ופריכים, 5 עד 7 דקות.
העברה עם מסננת רשת בסדר לצלחת מרופדת נייר מגבת. מתבלים מיד עם קמצוץ של תערובת תבלינים. חזור עד שכל השבבים מטוגנים.
מעבירים לקערה גדולה ומגישים.