שבבי קומקום עם פרמזן ועשבי תיבול
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו צ'יפס קומקום עם פרמזן ועשבי תיבול. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. צופה הדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 117 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן למנה. אם יש לכם רוזמרין, פרמיגיאנו-רג'יאנו, מרווה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 95%. הציון הזה מרהיב. נסו צ'יפס קומקום ביתי עם מטבל שמיר בצל, מתוק ומלוח מרשמלו שוקולד קראנץ ' ברים עם קומקום מותג שבבי, ו פוקצ'ה עם פרמזן ועשבי תיבול (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף ולנקות את תפוחי האדמה במים זורמים קרים. בעזרת מנדולינה, או קולפן ירקות, פורסים דק את תפוחי האדמה לשבבים. זרוק את הצ ' יפס לקערת מי קרח בזמן שאתה עובד כדי למנוע מהם להשחים. זה יהיה גם להסיר כל עמילן עודף.
מניחים סיר גדול של 75/25 קנולה ושמן זית על אש בינונית ומוסיפים את השום (נייר והכל) וגבעולים שלמים של רוזמרין טרי, מרווה וטימין. תביא שמן עד 375 מעלות פ כפי שהוא מתחמם השמן יקבל חדורים עם שום ועשבי תיבול. ברגע עשבי תיבול פצפוצים ולקבל פריך הם ילכו ברור ואתה יודע שהם עשו. בעזרת מסננת מסננים את עשבי התיבול והשום ומניחים בצד על מגבות נייר.
מטגנים את תפוחי האדמה בקבוצות עד להזהבה ופריכה.
מסננים את הצ ' יפס, מייבשים היטב על מגבות נייר ומתבלים במלח ופלפל שחור גרוס טרי.
מקשטים בעשבי תיבול מטוגנים פריכים, שום ומקלחת עם פרמזן.