שבוע גינס: פשטידות יד חזיר גינס
שבוע גינס: פשטידות ידיים חזיר גינס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 587 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם מלח, בצל, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-328 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יהיה להיט בחג היום פטריק הקדוש שלך. נסו גינס שבוע: סטאוט ומוס שוקולד עם עוגיות שיבולת שועל גינס, עוגת פאדג'גינס עם גאנש גינס - אין צורך במשקפי בירה, ו עוגיות גינס גבוהות עם זיגוג קרם חמאה של גינס (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים קמח ומלח במעבד מזון. דופק לשלב.
מוסיפים חמאה קרה; דופק עד תערובת דומה ארוחה גסה, עם חתיכות בגודל אפונה שנותרו. לאט להוסיף מים קרים, 1 כף בכל פעם, עד התערובת היא קצת מתפוררת, אבל מחזיק יחד כאשר סחוט. צורה בצק לדיסק עבה 1 אינץ', לעטוף בחוזקה בניילון נצמד, ומקרר לפחות 1 שעה או עד המשרד.
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל ומבשלים עד רך, 3-4 דקות.
מוסיפים שום ומבשלים עוד 1 דקה.
מוסיפים חזיר טחון ומבשלים עד שכבר לא ורוד, 3-5 דקות. מתבלים עם קמצוץ נדיב של מלח ופלפל בזמן שטבחי בשר.
מוסיפים תפוחי אדמה, גינס, דובדבנים יבשים, ג ' ינג ' ר, קינמון, וקיין. מכסים ומבשלים 15 דקות או עד תפוחי אדמה הם מזלג מכרז. תערובת מועכת בעדינות עם מזלג. לטעום ולהתאים עם מלח ופלפל. שמור תערובת חמה או מקררת עד מוכן למלא את הבצק.
מחממים תנור ל 450 מעלות. מחלקים בצק לשניים. על משטח מקומח, לרדד חצי אחד עד 1/8 עובי אינץ'. עם סכין או חותך ביסקוויט, לגזור 8 מעגלים 5 אינץ (rerolling בצק במידת הצורך) ולהעביר, על גיליון אפייה מצופה קלף. חזור עם הבצק שנותר, חיתוך שמונה (מעט גדול יותר) 5 1/4 אינץ ' סיבובים. סיבובים צמרמורת על גיליון עד מוכן לשימוש.
מניחים מילוי 1/3 כוס על כל סיבוב קטן יותר של בצק, משאיר גבול 1/2 אינץ'.
מברשת קצוות עם ביצה ולחץ גדול עגול מעל, באמצעות אצבעות כדי לאטום היטב. עם קוצים של מזלג, קצוות crimp.
חותכים 3 פתחים קטנים בחלק העליון של כל עוגה.
מברשת צמרות עם תערובת ביצה ואופים עד חום זהוב מבעבע, 20-25 דקות, גיליון מסתובב באמצע.
בואו להתקרר מעט על מדפים תיל.