קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

שבוע גינס: פשטידות יד חזיר גינס

שבוע גינס: פשטידות יד חזיר גינס
שבוע גינס: פשטידות ידיים חזיר גינס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 587 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם מלח, בצל, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-328 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יהיה להיט בחג היום פטריק הקדוש שלך. נסו גינס שבוע: סטאוט ומוס שוקולד עם עוגיות שיבולת שועל גינס, עוגת פאדג'גינס עם גאנש גינס - אין צורך במשקפי בירה, ו עוגיות גינס גבוהות עם זיגוג קרם חמאה של גינס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים קמח ומלח במעבד מזון. דופק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מוסיפים חמאה קרה; דופק עד תערובת דומה ארוחה גסה, עם חתיכות בגודל אפונה שנותרו. לאט להוסיף מים קרים, 1 כף בכל פעם, עד התערובת היא קצת מתפוררת, אבל מחזיק יחד כאשר סחוט. צורה בצק לדיסק עבה 1 אינץ', לעטוף בחוזקה בניילון נצמד, ומקרר לפחות 1 שעה או עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
3
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים בצל ומבשלים עד רך, 3-4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
5
מוסיפים שום ומבשלים עוד 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
6
מוסיפים חזיר טחון ומבשלים עד שכבר לא ורוד, 3-5 דקות. מתבלים עם קמצוץ נדיב של מלח ופלפל בזמן שטבחי בשר.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
חזיר טחוןחזיר טחון
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
מוסיפים תפוחי אדמה, גינס, דובדבנים יבשים, ג ' ינג ' ר, קינמון, וקיין. מכסים ומבשלים 15 דקות או עד תפוחי אדמה הם מזלג מכרז. תערובת מועכת בעדינות עם מזלג. לטעום ולהתאים עם מלח ופלפל. שמור תערובת חמה או מקררת עד מוכן למלא את הבצק.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
דובדבנים יבשיםדובדבנים יבשים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
גינסגינס
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
8
מחממים תנור ל 450 מעלות. מחלקים בצק לשניים. על משטח מקומח, לרדד חצי אחד עד 1/8 עובי אינץ'. עם סכין או חותך ביסקוויט, לגזור 8 מעגלים 5 אינץ (rerolling בצק במידת הצורך) ולהעביר, על גיליון אפייה מצופה קלף. חזור עם הבצק שנותר, חיתוך שמונה (מעט גדול יותר) 5 1/4 אינץ ' סיבובים. סיבובים צמרמורת על גיליון עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מניחים מילוי 1/3 כוס על כל סיבוב קטן יותר של בצק, משאיר גבול 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
10
מברשת קצוות עם ביצה ולחץ גדול עגול מעל, באמצעות אצבעות כדי לאטום היטב. עם קוצים של מזלג, קצוות crimp.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
11
חותכים 3 פתחים קטנים בחלק העליון של כל עוגה.
12
מברשת צמרות עם תערובת ביצה ואופים עד חום זהוב מבעבע, 20-25 דקות, גיליון מסתובב באמצע.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
בואו להתקרר מעט על מדפים תיל.
14
מגישים חמים.