שבוע משחק גדול: הודו, בייקון ופניניני שוויצרי
זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. גשו לסופר וקנו אנשובי, גבינה שוויצרית, פטרוזיליה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מתכונים דומים: שבוע משחק גדול: פסטרמה וכדורגל צ'דר מיושן, שאריות הודו ופניני שוויצרי, ו הודו בגריל וכריך פניני שוויצרי.
הוראות
מערבבים את כל מרכיבי המיונז במעבד מזון עד שהעשבים קצוצים דק והמרכיבים משולבים וחלקים.
מורחים חמאה על שתי פרוסות לחם כדי לטעום את החלק החיצוני של הכריך. הפוך פרוסת לחם אחת ומעל זה עם כמה כפיות של מיונז אלת ירוק, טורקיה, בייקון וגבינה. סגור את הכריך עם פרוסת הלחם השניה, עם חמאה למעלה.גריל שני פנינים בכל פעם, עם המכסה סגור, עד הגבינה נמסה והלחם קלוי, 4 עד 5 דקות. אחסן כל מיונז שנותר מכוסה במקרר עד 2 ימים.