שבוע משחק גדול: מחווני בקלה בגריל על לחמניות בית פארקר
שבוע משחק גדול: מחווני בקלה בגריל על לחמניות בית פארקר הוא חלב חינם מתאבנים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 338 קלוריות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-126 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך עלי חסה, מלח גס ופלפל, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 24 דקות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. מתכונים דומים: רולס בית פארקר, רולס בית פארקר, ו רולס בית פארקר.
הוראות
1
לטאטא יחד את כל המרכיבים רוטב טרטר בקערה קטנה. מקררים את הרוטב עד שאתה מוכן להשתמש בו.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טרטר
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מחממים את יצרנית פניני על פי הוראות היצרן.מורחים שמן זית על כל הדגים ומתבלים אותו במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
עיתונות פניני
3
מניחים את הדגים על יצרנית פניני וסוגרים את המכסה כך באח העליון מונח על זה מבלי ללחוץ עליו. גריל הדג עד שהוא מבושל דרך ומתקלף, 3 עד 4 דקות.עבור כל מחוון: פצל גליל בחצי אורך כדי ליצור חצאים עליונים ותחתונים. כפית על קצת רוטב טרטר בתוך כל חצי גליל. על החלק התחתון, שכבה על עלה חסה, חתיכה קטנה של הדג בגודל כדי להתאים על הגליל, שני חצאי רצועות של בייקון ופרוסת עגבניות. סגור את המחוון עם החצי העליון של הגליל. אם אתה רוצה להיות קצת חגיגי אתה יכול לתקוע קיסם צד דרך החלק העליון של המחוון, אשר גם יעזור להחזיק את כל זה ביחד.
מרכיבים שתצטרך
עלי חסה
רוטב טרטר
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
עיתונות פניני
טעם חמאה צלול
ערמוני מים, משולבים
4
מגישים המחוונים מיד, עם קערה של מרק צדפות ניו אינגלנד אם אתה רוצה.
בקלה בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות אספרטו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.