שבע שכבות ברים
שבע שכבות ברים יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 11 גרם חלבון, 28 גרם שומן, ובסך הכל של 505 קלוריות. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. אם יש לכם סוכר, בייגלה, חתיכות טופי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 35%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: מטבל יווני עם 7 שכבות פלוס, שש שכבות ומטבל שבב, ו סושי שכבות.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.מרפדים תבנית עוגה בגודל 13 על 9 אינץ 'בנייר כסף ומשאירים סככה בגודל 2 אינץ' משני צדדים. ריסוס עם תרסיס נון סטיק.
מוסיפים את הבייגלה לקערה של מעבד מזון ודופק עד שהם מגיעים למרקם פירור גס מתפורר.
מוסיפים לקערה את פירורי הבייגלה, החמאה והסוכר וזורקים הכל יחד.
מערבבים ומערבבים לאיחוד. לחץ לתחתית תבנית האפייה המוכנה. באופן שווה מפזרים את שוקולד צ 'יפס, בוטנים, צ' יפס, טופי וחמאת בוטנים שבבי באופן שווה מעל קרום. למעלה עם חלב מרוכז ממותק.
אופים עד להזהבה, כ-25 דקות.
בואו להתקרר לחלוטין. ואז מרימים מהתבנית, חותכים לריבועים ומגישים.