קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות22
מגזין

שבעה גמביה סטייק

שבעה גמביה סטייק
יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו במיה, עלי דפנה, טימין ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. נסו תבשיל גמביה-לאה" (גמביה + ג'מבליה) , מרק גמביה ירוק (gumbo z ' herbes), ו הכל מרק גמביה (מתכונים דומים).

מרכיבים

1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים2גב שומן חזירגב שומן חזיר9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרמרק בשר או מלאימרק בשר או מלאי2קרום: פירורי קרקר גרהםהודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)תיבול Cajunתיבול Cajun591 לב מפאלדי טרי אם אפשרסלרי קצוץסלרי קצוץ6קצת קישואים קצוציםאורז מבושל חםאורז מבושל חם1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)מים חמים (100°F)מים חמים (100°F)1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1 שקית תרד טרי שטוף מראש1 שקית תרד טרי שטוף מראש1אוראו ממולאים כפוליםרוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפלפל ירוק קצוץפלפל ירוק קצוץ6קצת קישואים קצוציםמלח כשר ופלפל שחור סדוק טרי, לפי הטעםמלח כשר ופלפל שחור סדוק טרי, לפי הטעם4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרבמיה פרוסהבמיה פרוסה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל קצוץבצל קצוץ1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים1גבינת פרמזן מגוררתחלפיניו כבושים קצוציםחלפיניו כבושים קצוצים113פלפל האבנרוחזיר tasso, andouille או נקניק מעושןחזיר tasso, andouille או נקניק מעושן411פלפל האבנרועגבניות מבושלותעגבניות מבושלות907פלפל האבנרושבע עצמות סטייקשבע עצמות סטייק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. המרלו של מחוז פג ' ו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 38 דולר לבקבוק.
מרלו מחוז פג ' ו
מרלו מחוז פג ' ו
צבע אודם עמוק, המרלו 2016 מציע ניחוחות ריחניים, שכבתיים של רימונים עסיסיים, תבלין אפייה וקמצוץ ארז. פירות עבותים של דובדבנים ובלקברי עוטפים את החיך. רמזים רכים של שקדים קלויים ווניל מגיעים לשיאם בגימור אלגנטי. טעים עכשיו, מרלו זה ימשיך להתבגר במשך 6-8 השנים הבאות.תערובת: 95% מרלו, 4% קברנה סוביניון, 1% פטיט סירה