המתכון Shoyu ראמן מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט מרהיב חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון יפני. במנה עיקרית זו יש 1557 קלוריות, 93 גרם חלבון ו 86 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שום, שמן צ'ילי, צלעות חזירוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הג'ינג'ר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. נסו ראמן Shoyu, ראמן Shoyu, ו עוף שויו (מתכונים דומים).
הוראות
1
יום אחד קדימה
2
הכן כתף חזיר כתףבשר חזיר עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
כתף חזיר
3
להפשיל ולקשור עם חוט מטבח במרווחים של 2". (זה עוזר לשמור על הבשר שלם בזמן הבישול ועושה לפרוסות עגולות, קומפקטיות.)
הוסף כמה שיותר kombu dashi כפי שיתאים בסיר פעם הנוזל רותח (שמורת הנותרים dashi). מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים, ברפרוף את פני השטח מדי פעם והוספת dashi הנותרים כמו מפחית נוזלי, עד כתף חזיר הוא במכרז המניה צמצמה כ 2 ליטרים, 2 1/2-3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזיר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
Kombu
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
9
כתף חזיר צונן ומניה
מרכיבים שתצטרך
כתף חזיר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
10
הסר כתף חזיר ממלאי ולתת מגניב. לעטוף בחוזקה פלסטיק צמרמורת עד מוכן לשימוש. (חזיר מצמרר יעשה בשר קל יותר לחתוך.) מסננים מלאי דרך מסננת בסדר רשת לתוך סיר גדול אחר או קערה גדולה או מיכל; מוצקים להשליך (כולל צלעות ועוף). כיסוי וצינה.
הפוך KOMBU DASHI ואת המורכבות של tarethe המניה מגיע משני אלמנטים: kombu dashi (מרק) ו טרה (תערובת סויה).* עבור dashi, לשלב קומבו ו 4 ליטרים מים קרים בקערה גדולה. לכסות ולתת לשבת בטמפרטורת החדר לפחות 8 שעות ועד 12 שעות. עבור טרה, לשלב רוטב סויה, סאקה, ומירין בקערה קטנה; כיסוי וצינה.
מבשלים EGGSBring סיר בינוני של מים לרתיחה. בזהירות להוסיף ביצים אחד בכל פעם ומרתיחים בעדינות במשך 7 דקות. חלמונים צריכים להיות צהובים מבריקים וכמעט ריבה; ביצה לבן צריך להיות מוגדר רק.
מסננים ביצים ומעבירים לקערה של מי קרח כדי להפסיק לבשל; בואו להתקרר. פיל; להפריש. (ביצים ניתן לבשל 1 יום קדימה. שמור unpeeledeggs מכוסה במים קרים. כיסוי וצינה.)
מגישים ראמן עם שמן צ ' ילי, שמן שומשום, ו shichimi togarashi.
מרכיבים שתצטרך
Shichimi Togarashi
קורצים שומשום לבן
שמן צ ' ילי
אטריות ראמן
1
* קומבו, הידוע גם כאצות מיובשות, מביא את מייג ' ור אומאמי. טרה (מבוטא ta-REH) הוא כמו המרכיב הסודי של ראמן, נותן את המניה ביותר של הטעם שלה. רוב החנויות קרובות לשמור על המתכון שלהם. שלנו משתמש ברוטב סויה, סאקה, ומירין.אין לך קומבו במזווה? אתה יכול למצוא את כל החומרים אסיה כאן בשווקים אסיה, בסעיף Asianfoods של כמה סופרמרקטים, וב amazon.com. חפש בחלק המקורר של שווקי אסיה עבור אטריות טריות. תבקש מהקצב שלך צוואר עוף וגב.
אטריות ראמן עובדות ממש טוב עם ריזלינג, סאקה וסוביניון בלאן. סאקה היא בחירה מובנת מאליה כשזה מגיע לאוכל יפני. אם אתה רוצה להיצמד ליין ענבים, אם כי, אתה יכול לבחור סוביניון בלאן או ריזלינג. Schloss Vollrads Riesling Spatlese עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.