שום ארטישוקים מוקפצים
ארטישוק מוקפץ שום עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ראשוני וצמחוני מספק מנה 4 . מנה אחת מכילה 160 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. 41 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם ארטישוק, חמאה, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. הציון הזה די טוב. נסו שום ארטישוקים מוקפצים, ארטישוק תינוקות מוקפץ עם שום ולימון, ו פשוט ארטישוקים מוקפצים עם לימון ושום (מתכונים דומים).
הוראות
שוטפים ארטישוקים מתחת למים קרים, ומשתמשים בסכין חדה כדי לחתוך את 1/3 העליון מכל אחד מהם. חתוך את הגבעולים לכ -1 אינץ', והסר את העלים הקטנים יותר מסביב לבסיס. השתמש במספריים כדי להסיר את כל קצות העלים שנותרו.
חותכים כל ארטישוק לשניים מלמטה למעלה, ואז משתמשים בכף כדי לגרד את החנק השעיר. יש לשטוף שוב כדי להסיר שערות שנותרו.
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים את השום, ומטגנים במשך כ 1 דקה כדי לטעום את החמאה. מסדרים במחבת חצאי ארטישוק חתוכים כלפי מטה.
קולים כ -5 או 10 דקות, או עד להשחמה קלה. הפחיתו את האש לנמוכה, ושפכו פנימה כ-1/4 כוס מים, כיסו והניחו לאדים למשך 15 עד 20 דקות, או עד שהארטישוקים רכים. מזלג צריך בקלות לחדור את גזע.