שום בגריל ונענע פסטו ממולא רגל כבש
שום בגריל נענע פסטו רגל ממולאת של כבש נטול גלוטן, וקמאיות מנה צדדית. מנה אחת מכילה 286 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח ופלפל כשר, שום, רגל טלה butterflied, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 248 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו צלעות כבש בגריל עם פסטו מנטה, טלה בגריל עם פסטו בטעם אגוז-מנטה, ו רגל טלה בגריל עם שום ונענע (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים רבעים העליונים של ראשי שום.
מניחים שיני שום, צד חתוך למטה, במרכז גיליון של רדיד אלומיניום טפטוף עם שמן זית. אטמו נייר כסף והניחו ישירות על מתלה התנור. מבשלים עד ציפורן הם השחמה רך מאוד, 45-60 דקות.
הסר מהתנור, תן להתקרר במשך 10 דקות, ולאחר מכן לסחוט שיני מן העור לתוך קערה קטנה מחית לתוך משחה עם מזלג.
הנח רגל כבש פתוח על קרש חיתוך גדול, צד שומן למטה. בשר העונה בנדיבות עם מלח ופלפל.
מורחים רסק שום קלוי על בשר חשוף.
מורחים פסטו נענע על גבי שום.
רול כבש סגור ולקשור בבטחה עם חוט הקצב על כל אינץ'. העונה מחוץ כבש בנדיבות עם מלח ופלפל.
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומסדרים את הגחלים בצד אחד של באח הפחם. הגדר באח בישול במקום, לכסות גריל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה. צלי טלה בצד החם של הגריל עד השחמה בכל רחבי, כ 4 דקות לכל צד. לעבור לצד מגניב של הגריל, לכסות, ולתת לבשל עד הבשר רושם 130 ° F על מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של כבש.
העברה ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 15 דקות. תחתוך ותגיש מיד.