שום ועוף הדרים
עוף שום ועוף הדרים דורש כשעתיים ו-5 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 918 קלוריות, 82 גרם חלבון ו-58 גרם שומן. מתאים ל-6 ומחירו 4 מנות.06 $ למנה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב וללא 30 דיאטות. 8 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מתכון זה מ- Foodnetwork דורש תפוז, שום, חוט קצבים ורכז מיץ תפוזים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. עם ציון ספונקולרי של 81%, המנה הזו מעולה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוף צלוי בהדר-שום, סויה צלויה, שום, עוף הדרים, ועוף כבוש בשום, צ'ילי ומיצי הדרים.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
אבזור מיוחד: חוט למטבח או חוט קצבים
מקמו את המתלה במרכז התנור וחממו מראש ל-400 מעלות F.
מייבשים את העוף ומפזרים את החלל במלח ופלפל. ממלאים את החלל בחצאי התפוז, הלימון והשום. קשרו את שוקי העוף יחד עם חוט מטבח כדי לעזור לשמור על צורתו.
מפזרים את העוף במלח ופלפל.
מניחים רשת בתבנית צלייה גדולה.
מניחים את העוף, צד החזה כלפי מעלה, על הרשת בתבנית. צולים את העוף במשך שעה, מבסוטים מדי פעם ומוסיפים מעט מרק עוף למחבת, במידת הצורך, כדי למנוע נטיפי המחבת להישרף.
טורפים את מיץ התפוזים, מיץ הלימון, השמן, האורגנו והשום הקצוץ בקערה בינונית כדי להתערבב.
מברישים מעט מתערובת המיץ על העוף, לאחר שנאפה שעה. המשך לצלות את העוף עד שמדחום בשר הנקרא מיידית המוכנס לחלק הפנימי ביותר של הירך מצביע על 170 מעלות פרנהייט, מבסוטים מדי פעם בתערובת המיץ ומוסיפים מרק למחבת, כ-45 דקות יותר.
מעבירים את העוף לצלחת. אוהלו בנייר כסף בזמן הכנת הרוטב (לא לנקות את המחבת).
מניחים את אותה מחבת צלייה על אש בינונית-נמוכה.
טורפים פנימה את כל המרק שנותר ומבשלים עד שהרוטב מצטמצם ל-1 כוס, תוך ערבוב לעתים קרובות, כ-3 דקות. מסננים לתוך כוס מדידה של 2 כוסות וזורקים את המוצקים. כף השומן מהחלק העליון של הרוטב.
מגישים את העוף עם רוטב המחבת.