שום ועוף מצופה אגוז יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 487 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. . אם יש לכם שמן זית, חמאה, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הרימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סורבה רימונים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-15 דקות. עם כפית מתכונים דומים: שום ועוף מצופה אגוז, עוף מצופה אגוז, ו חזה עוף מצופה אגוז.
הוראות
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
2
אופים את השום בתבנית אפייה קטנה במשך 1 שעה, או עד רך וריחני.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
סוכריות מצופות שוקולד
3
חותכים את ראשי השום במחצית לרוחב, לסחוט את כל עיסת, ושמורה. אתה צריך לקבל 1 כוס שום קלוי.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
4
מחית את עיסת השום בבלנדר עד חלקה, ולהוסיף את החמאה ועשבי תיבול. תהליך רק עד חלקה, ואז מערבבים את פירורי הלחם ואגוזי מלך. שמור.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מביאים סיר קטן של מים לרתיחה מתגלגלת ומוסיפים קמצוץ של מלח. בלאנש את טבעות הכרישה כדקה אחת. הם צריכים להיות עדינים, אבל עדיין יש קצת לנשוך. הלם באמבט מי קרח, ניקוז ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
6
מערבולת כמות קטנה של שמן זית במחבת תחתית כבדה ומסדרים את כרוב הניצנים בצד המחבת לחתוך למטה. מבשלים מעל חום גבוה בינוני עד כרוב ניצנים הם caramelized. מתבלים במלח ובפלפל, ומבשלים עד לעדינות.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
7
הוסף את טבעות הכרישה ולהניח בצד. זה אידיאלי כי כרוב ניצנים להחזיק את הצורה שלהם.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
8
במחבת אחרת, חם 1 כף חמאה ללא מלח, מוסיפים את שאלוט ומבשלים עד רך, מוסיפים את התרד ומבשלים רק עד נבול. מתבלים במלח ופלפל ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
חמאה ללא מלח
שמנת מתוקה נוספת
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
9
במערבולת מחבת חסינת תנור כבדה שמספיקה בדיוק מספיק שמן זית כדי לכסות את תחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1/4 בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך 1/4 כוס
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
10
מניחים את חזה העוף במחבת, צד העור למטה ומבשלים עד העור הוא חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
11
מניחים את המחבת בתנור ואופים במשך כ 10 דקות, או עד המיצים לרוץ ברור כאשר דקר עם קצה סכין. אין צורך להפוך את העוף, לבשל את השדיים עם צד העור למטה כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
רול פירות צהוב אחד
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
12
כאשר העוף מבושל באופן מלא, להסיר מהתנור למחבת גיליון, צד העור למעלה. מעיל כל שד עם קרום אגוז חמאת השום ומניח תחת המטאטא עד הציפוי הופך חום זהוב פריך.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
13
הסר מן broiler ולשמור חם.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
14
כדי לשרת: להפיץ את התרד באופן שווה בין הצלחות, הצבת אותו במרכז.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
15
מפזרים את טבעות הכרישה ואת כרוב הניצנים סביב החלק החיצוני של התרד, ולאחר מכן מפזרים את זרעי הרימון מעל.
מרכיבים שתצטרך
זרעי רימון
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)