קושיקל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות51
מגזין

שום ועשב בולגור חיטה

שום ועשב בולגור חיטה
שום & עשב בולגור חיטה לוקח בערך 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 394 קלוריות. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 4. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, ותפריט טבעוני. אם יש לכם עשבי תיבול, אפונה, שמן שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה מרהיב. נסו קוסקוס חיטה מלאה עם שום ועשב צלוי, חיטה מלאה שום ועשב פיצה בצק, ו לחם בירה תבלין חיטה מלאה שום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים את חיטה בולגור במים רותחים מומלחים במשך 15 דקות או עד מכרז, הוספת האפונה עבור 3 דקות הסופי של בישול.
מרכיבים שתצטרך
בורגולבורגול
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
2
הפוך את הרוטב על ידי שילוב של שמן, מיץ לימון ותבלינים. מערבבים את עשבי תיבול דרך הבולגור סחוט חיטה ואפונה עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
בורגולבורגול
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'