קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות200
ציון בריאות0
מגזין

שום כבוש עם צ'ילי

שום כבוש עם צ'ילי
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 13%. מתכונים דומים: שום כבוש עם צ'ילי, צ'ילי כבוש חם, ו צ'ילי כבוש.

הוראות

1
לעקר צנצנות, ולהכין מכסים.
2
בעוד צנצנות רותחים, לשלב הראשון 5 מרכיבים בסיר נירוסטה גדול; להביא לרתיחה.
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
מוסיפים שום; מביאים לרתיחה, ומרתיחים 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
4
הסר מהחום.
5
מניחים 1 עלה דפנה בכל צנצנת חמה. באמצעות כפית מחוררת, לחלק שום צ 'ילי חצוי (להשליך שנותר חצוי צ' ילה) באופן שווה בין צנצנות חמות, אריזה בחוזקה ומשאיר 1/4 אינץ 'headspace; לכסות עם נוזל כבישה חם, עוזב 1/4 אינץ' headspace. חותם וצנצנות תהליך, עיבוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
6
הסר צנצנות מהמים, ולתת לעמוד, ללא הפרעה, בטמפרטורת החדר 24 שעות. כדי לבדוק חותמות, להסיר את הרצועות, ולחץ על מרכז כל מכסה. אם המכסה לא זז, הצנצנת אטומה. אם המכסה יורד וצץ שוב, הצנצנת אינה אטומה. לאחסן כראוי צנצנות אטומות במקום קריר, כהה עד 1 שנה. מקררים לאחר הפתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת