שום כבוש עם צ'ילי
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 13%. מתכונים דומים: שום כבוש עם צ'ילי, צ'ילי כבוש חם, ו צ'ילי כבוש.
הוראות
לעקר צנצנות, ולהכין מכסים.
בעוד צנצנות רותחים, לשלב הראשון 5 מרכיבים בסיר נירוסטה גדול; להביא לרתיחה.
מוסיפים שום; מביאים לרתיחה, ומרתיחים 4 דקות.
מניחים 1 עלה דפנה בכל צנצנת חמה. באמצעות כפית מחוררת, לחלק שום צ 'ילי חצוי (להשליך שנותר חצוי צ' ילה) באופן שווה בין צנצנות חמות, אריזה בחוזקה ומשאיר 1/4 אינץ 'headspace; לכסות עם נוזל כבישה חם, עוזב 1/4 אינץ' headspace. חותם וצנצנות תהליך, עיבוד 10 דקות.
הסר צנצנות מהמים, ולתת לעמוד, ללא הפרעה, בטמפרטורת החדר 24 שעות. כדי לבדוק חותמות, להסיר את הרצועות, ולחץ על מרכז כל מכסה. אם המכסה לא זז, הצנצנת אטומה. אם המכסה יורד וצץ שוב, הצנצנת אינה אטומה. לאחסן כראוי צנצנות אטומות במקום קריר, כהה עד 1 שנה. מקררים לאחר הפתיחה.