קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות0
מגזין

שום מוקפץ וביצי שאלוט

שום מוקפץ וביצי שאלוט
המתכון מוקפץ שום וביצי שאלוט מתובלות יכולות לספק את התשוקה האמריקנית שלך בכ 1 שעה ו 20 דקות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 1 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל של 161 קלוריות. מתאים ל-6 ומחירו 15 סנט למנה מנות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את ההר הזה. אם יש לכם מיונז, שום, שאלוט וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב וצמחוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 10%. ציון זה הוא בלתי אפשרי. נסו ביצים ים תיכוניות מוקפצות, פרסי ביצים מתובלות-בביצים מתובלות בהשראה הודית יש כוסברה, מיץ ליים ודבש כדי להפוך אותן לטעימות, ו שום ביצים מתובלות (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממלאים סיר רוטב גדול על 1/2 הדרך עם מים. לשים בעדינות לשים 12 ביצים במים ומביאים לרתיחה; מבשלים 20 דקות. מיד להסיר ביצים בעדינות לשים לתוך קערה גדולה של מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
תנו להם לשבת במי הקרח במשך 20 דקות. * הערה של קוק: אתה יכול גם לקרר ביצים במקרר למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
3
לאחר 20 דקות מסירים את הקליפה וחותכים כל ביצה קשה לשניים. בעזרת כף גורפים את החלמון מכל ביצה ומכניסים לקערת ערבוב בינונית. בעזרת מזלג מועכים יחד את החלמונים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
מתוקים של עגלמתוקים של עגל
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
4
במחבת מטגן קטנה מחממים 1 כף שמן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים את שאלוט טחון ושום.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
6
מטגנים במשך 1 דקה ומיד להסיר מהחום.
7
לאחר מכן מוסיפים את הסוכר, שאלוט, שום, מלח כשר ומיונז לקערת הערבוב הבינונית עם החלמונים הרכים.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
8
מערבבים עד להטמעה מלאה. בעזרת כף או שקית מאפה, בובת תערובת זו לכל חלבון ביצה חצוי.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
9
מגישים.
10
מתכון זה סופק על ידי שפים מקצועיים והוקטן ממתכון בתפזורת שמספקת מסעדה. שפי מטבחי רשת המזון לא בדקו את המתכון הזה, בפרופורציות המצוינות, ולכן איננו יכולים להציג שום ייצוג לגבי התוצאות.