שום מוקפץ וביצי שאלוט
המתכון מוקפץ שום וביצי שאלוט מתובלות יכולות לספק את התשוקה האמריקנית שלך בכ 1 שעה ו 20 דקות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 1 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל של 161 קלוריות. מתאים ל-6 ומחירו 15 סנט למנה מנות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את ההר הזה. אם יש לכם מיונז, שום, שאלוט וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב וצמחוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 10%. ציון זה הוא בלתי אפשרי. נסו ביצים ים תיכוניות מוקפצות, פרסי ביצים מתובלות-בביצים מתובלות בהשראה הודית יש כוסברה, מיץ ליים ודבש כדי להפוך אותן לטעימות, ו שום ביצים מתובלות (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים סיר רוטב גדול על 1/2 הדרך עם מים. לשים בעדינות לשים 12 ביצים במים ומביאים לרתיחה; מבשלים 20 דקות. מיד להסיר ביצים בעדינות לשים לתוך קערה גדולה של מי קרח.
תנו להם לשבת במי הקרח במשך 20 דקות. * הערה של קוק: אתה יכול גם לקרר ביצים במקרר למשך הלילה.
לאחר 20 דקות מסירים את הקליפה וחותכים כל ביצה קשה לשניים. בעזרת כף גורפים את החלמון מכל ביצה ומכניסים לקערת ערבוב בינונית. בעזרת מזלג מועכים יחד את החלמונים עד שהם רכים.
במחבת מטגן קטנה מחממים 1 כף שמן על אש בינונית.
מוסיפים את שאלוט טחון ושום.
מטגנים במשך 1 דקה ומיד להסיר מהחום.
לאחר מכן מוסיפים את הסוכר, שאלוט, שום, מלח כשר ומיונז לקערת הערבוב הבינונית עם החלמונים הרכים.
מערבבים עד להטמעה מלאה. בעזרת כף או שקית מאפה, בובת תערובת זו לכל חלבון ביצה חצוי.
מתכון זה סופק על ידי שפים מקצועיים והוקטן ממתכון בתפזורת שמספקת מסעדה. שפי מטבחי רשת המזון לא בדקו את המתכון הזה, בפרופורציות המצוינות, ולכן איננו יכולים להציג שום ייצוג לגבי התוצאות.