שום מרוסק-סלט תפוחי אדמה
סלט תפוחי אדמה מרוסק שום יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 221 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך עירית, תפוחי אדמה זהב יוקון, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה מרוסק, סלט תפוחי אדמה מרוסק, ו סלט תפוחי אדמה מרוסק.
הוראות
חותכים ראשי שום במחצית לרוחב לעטוף בחוזקה בחתיכה אחת גדולה של נייר כסף.
אופים עד השום הוא רך מאוד כאשר לחוץ חום זהוב בהיר (unwrap כדי לבדוק), 45 דקות עד 1 שעה. כאשר שום הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, לסחוט ציפורן מן העור לתוך קערה קטנה.
מוסיפים שמן זית, יין, 1 1/2 כפיות מלח, ו 1/2 כפית פלפל; שום מחית עם מזלג עד התערובת חלקה.
בינתיים, במחבת 6-8 ליטר, לשלב תפוחי אדמה 4 ליטרים מים. מכסים ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית חום ומבשלים עד תפוחי אדמה רכים כאשר פירסינג, על 20 דקות.
מוסיפים תערובת שום ועירית תפוחי אדמה ומערבבים בעדינות עד בשילוב אבל עדיין עבה.
מוסיפים עוד מלח ופלפל לפי הטעם.
בואו להתקרר לחלוטין, ואז להירגע אטום עד 1 יום.