קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות37
מגזין

שום מרוסק-סלט תפוחי אדמה

שום מרוסק-סלט תפוחי אדמה
סלט תפוחי אדמה מרוסק שום יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 221 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך עירית, תפוחי אדמה זהב יוקון, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה מרוסק, סלט תפוחי אדמה מרוסק, ו סלט תפוחי אדמה מרוסק.

הוראות

1
מחממים תנור ל 40
2
חותכים ראשי שום במחצית לרוחב לעטוף בחוזקה בחתיכה אחת גדולה של נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
3
אופים עד השום הוא רך מאוד כאשר לחוץ חום זהוב בהיר (unwrap כדי לבדוק), 45 דקות עד 1 שעה. כאשר שום הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, לסחוט ציפורן מן העור לתוך קערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים שמן זית, יין, 1 1/2 כפיות מלח, ו 1/2 כפית פלפל; שום מחית עם מזלג עד התערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
5
בינתיים, במחבת 6-8 ליטר, לשלב תפוחי אדמה 4 ליטרים מים. מכסים ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית חום ומבשלים עד תפוחי אדמה רכים כאשר פירסינג, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
לנקז ולחזור למחבת.
7
מוסיפים תערובת שום ועירית תפוחי אדמה ומערבבים בעדינות עד בשילוב אבל עדיין עבה.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים עוד מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
9
בואו להתקרר לחלוטין, ואז להירגע אטום עד 1 יום.