קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות16
מגזין

שום צלוי ועשבי תיבול פריים ריב

שום צלוי ועשבי תיבול פריים ריב
שום צלוי ועשבי תיבול פריים ריב לוקח בערך 3 שעות ו-30 דקות מתחילתו ועד סופו. , אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 12 מנות. צופה בדמות שלך? מתכון נטול גלוטן וראשוני זה מכיל 721 קלוריות , 32 גרם חלבון ו -64 גרם שומן למנה. זה יהיה להיט באירוע יום האהבה שלך. אם יש לכם מלח, פקעת שום, רוזמרין וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד מצא את המתכון הזה כבעל טעם ומשביע. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 50% , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: שום ועשבי תיבול פריים ריב , פריים צלוי עשבי תיבול ופרי ריב צלוי עשבים .

הוראות

1
מסירים את העור החיצוני הנייר מהשום (אין לקלף או להפריד ציפורן).
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
2
חותכים את החלק העליון של פקעת השום.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
3
מברישים ב-1/4 כפית שמן. עטפו את פקעת השום בנייר כסף כבד.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
סוכריות אווירסוכריות אוויר
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
אופים ב-425 מעלות למשך 30-35 דקות או עד לריכוך. מצננים 10-15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
5
סוחטים שום מרוכך לתוך קערה קטנה; מערבבים פנימה את הבצל, עשבי התיבול, אבקת הבצל, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מוסיפים יין ושאר השמן.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
7
מניחים עם צד השומן הצלוי כלפי מעלה בתבנית צלייה רדודה.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
8
חותכים חריצים לצלי; כף תערובת שום לחצים. לשפשף את שאר תערובת השום על הצלי.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
9
יוצקים מרק בקר לתחתית התבנית.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
אופים, ללא כיסוי, ב-450 מעלות למשך 15 דקות. להפחית את החום ל-325 מעלות; אופים 2-1/4 עד 2-3/4 שעות יותר או עד שהבשר מגיע לעשייה הרצויה (עבור מדיום-רייר, מדחום צריך לקרוא 145°; בינוני, 160°; עשוי היטב, 170°).
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
11
בינתיים מערבבים בקערה קטנה את מרכיבי הרוטב. מכסים ומצננים עד להגשה.
מרכיבים שתצטרך
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
12
מוציאים את הצלי לצלחת הגשה ושומרים חם; לתת לעמוד 15 דקות לפני שפורסים.
13
מגישים עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

ניתן לשלב פריים ריב עם פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, נתחי בקר רזים יותר משתלבים עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שנתחים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סוביניון. יין אחד שתוכלו לנסות הוא פינו נואר ויליאמס סליאם עמק הנהר הרוסי. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-110 דולר.
ויליאמס סליאם עמק הנהר הרוסי פינו נואר
ויליאמס סליאם עמק הנהר הרוסי פינו נואר
נראה כי ניחוחות דובדבן אדום, תות שדה וניחוחות עלי ורדים דהויים שרים ברשימה העליונה בהצעה המפתה הזו. רמזים של שורש סלק, עשבי תיבול יבשים ותבליני עץ מציעים כמה תווי בס להשלמת הסוויטה התזמורתית הנהדרת הזו. עם אוויר, הניחוחות מתעצמים עם תווים של דובדבן מורלו. החך צפוף מאוד בכניסה עם פס חזק של מינרליות עד לסיום. הטאנינים בעלי גרגירים עדינים במיוחד ומזכירים תה ציילון. הפינו נואר של עמק הנהר הרוסי 2015 הוא קלאסי, ומדגיש את האלגנטיות והעוצמה של אזור גידול נהדר באמת. הפינו נואר עבור תערובת זו נלקח בעיקר מכרם דרייק אסטייט שלנו, ומ-Williams Selyem Estate Vineyard.