קושירגיל
מוכן ב5 דק.
מנות6
ציון בריאות28
מגזין

שום תפוחי אדמה חדשים עם עשב לימון ונענע

שום תפוחי אדמה חדשים עם עשב לימון ונענע
שום תפוחי אדמה חדשים עם עשב לימון נענע נטול גלוטן,, חלב חינם, 30 כולו, וצמחוני מנה צדדית. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 228 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. הכנת המנה לוקחת כ 5 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך שיני שום, מלח ופלפל, ג'ינג'ר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו תפוחי אדמה חדשים עם שום, נענע וחמאה, מותן כבש בגריל עם רוטב קברנה-מנטה ופירה שום, ו צלעות כבש וסלט מוקדם באביב ופירה שום-נענע אפונה-N-תפוחי אדמה (מתכונים דומים).

הוראות

1
½ כפית paprikajuice מתוק של 3 לימס1 כוס עלי נענע ב chifponade
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
2
מחממים את שמן השומשום בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים את עשב לימון וג ' ינג ' ר ומבשלים כמה שניות עד שאתה יכול להריח אותם.
מרכיבים שתצטרך
אליקסיר גאליקסיר ג
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
4
מוסיף את תפוחי האדמה ושום.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
5
תן לכולם לבשל במשך כמה דקות ללא הפרעה. המטרה שלך היא לתת צד אחד של תפוחי אדמה ושום לקבל די חום.לאחר שהשגת את זה מערבבים את המחבת ולהמשיך לבשל עד תפוחי האדמה מתחילים לרכך, ערבוב פעם בכמה זמן. בערך 8-10 דקות.מתבלים במלח ופלפל. ואז בזהירות להוסיף את כל המניה וכמחצית המים. היזהר, שמן ומים עשויים בקלות להתיז ולשרוף אותך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים את קאיין, כמון ופפריקה, ערבוב לשלב את החומרים.מבשלים עד שתפוחי האדמה רכים. ייתכן שיהיה עליך להוסיף את המים הנוספים כדי להשיג זאת.כאשר מוכן לשרת לשפוך את limejuice על הכל בעוד תפוחי האדמה הם עדיין חמים. הם יספגו יותר טעם ליים בדרך זו.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
7
מקשטים עם מנטה וליהנות.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)