שומה פובלנו
Mole Poblano עשוי להיות רק הרוטב שאתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 106 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קקאו, צ'ילי אנצ' ו, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו Mole Poblano, Mole Poblano, ו Mole Poblano (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים אנצ ' ו, mulato, ו pasilla chiles; לבשל 1 דקה בכל צד.
מניחים צ ' ילי בקערה בינונית; מכסים במים חמים.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות; לנקז.
בעוד צ ' ילי להשרות במים חמים, במקום עגבניות במחבת, ומבשלים 6 דקות, בראונינג מכל הצדדים.
הוסף טורטיות למחבת, ומבשלים 1 1/2 דקות בכל צד או עד השחמה.
מניחים צ ' ילי סחוט, עגבניות, טורטיות, מרק בבלנדר; תהליך עד חלקה.
מחבת חום מעל חום בינוני-גבוה. מעיל המחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים בצל קצוץ, ומטוגנים במשך 3 דקות.
הוסף plantain, ו מוקפץ במשך 3 דקות או עד השחמה.
מוסיפים שקדים ושום; מטוגנים למשך 1 דקה. מערבבים בקקאו לא ממותק, כמון, קינמון וציפורן; לטגן 15 שניות.
מניחים תערובת בצל ו 1/4 כוס מים בבלנדר עם תערובת צ ' ילה; תהליך עד חלקה.
מניחים תערובת צ ' ילה, 1 כוס מים, שוקולד במחבת; לבשל על חום בינוני, מכוסה חלקית, 18 דקות, ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום. מערבבים במיץ לימון ומלח.
הערה יין: הטעמים המורכבים של שומות הם אתגר גדול כשמדובר יין. סגנון אחד שאני אוהב הוא פירות אבל ריזלינג יבש. אלה יש חומציות פריך כדי לאזן את הטעם האינטנסיבי של שומה, בתוספת מגע של פרי, כי משחק בצורה מושלמת את צ ' ילי. דוגמה מצוינת: Chateau Ste. מישל ריזלינג קולד קריק 2003 מעמק קולומביה בוושינגטון (17 דולר). - קארן מקניל .