שומר מוקפץ עם שקדים ודומדמניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל שומר מוקפץ עם שקדים ודומדמניות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 287 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך שקדים, שום, גרידת תפוזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. מתכונים דומים: שומר מוקפץ עם שקדים, צימוקים וזעפרן, קוסקוס עם שקדים ודומדמניות, ו קינואה פילאף עם חומוס, דומדמניות ושקדים.
הוראות
לקצץ את הנורות שומר של כל אבל כמה סנטימטרים של גבעול וכוויות, אבל להשאיר קצת משניהם. חותכים את החלק התחתון וחותכים את השומר ואת החלק המחובר של גבעול וכפות לאורך על ¼ - אינץ ' עבה.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה וכבדה על פני חום בינוני-גבוה עד שהנפט מנצנץ, אך עדיין לא מעשנים.
מוסיפים את ערבוב השום למעיל בשמן.
מוסיפים את השומר, המלח והפלפל. Sauté עד רך-פריך, על 5 דקות.מערבבים את השקדים, דומדמניות, כוסברה, גרידת תפוזים, מיץ תפוזים, וקמצוץ של חוטי זעפרן. מערבבים עד דומדמניות שמנמנות קצת, על 3 דקות.
להעביר את השומר ואת כל הנוזל למגש הגשה.
בואו ניגש לטמפרטורת החדר. זה יכול להיעשות עד לנקודה זו יום אחד קדימה אם נשמר בקירור. להחזיר לטמפרטורת החדר לפני serving.To מגישים, מערבבים את עלי הכוסברה ומקשטים עם כמה שברי שומר