אם יש לך קורניצ'ון, כתף חזיר, טרגון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. מתכונים דומים: כתף חזיר עם סלסה ורדה, Scaloppine חזיר עם סלסה שומר ורדה, ו שום-שפשף כתף חזיר עם ירקות האביב.
הוראות
1
התאם את מתלה התנור למצב בינוני-נמוך וחמם מראש את התנור ל-275 ° F.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מניחים שומר, כוסברה, פלפל, שש שיני שום ומלח במרגמה. מחית לתוך בצק עבה באמצעות עלי.
מרכיבים שתצטרך
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
3
מוסיפים שמן זית ו 1 כף מיץ לימון ומחית עוד קצת עד בשילוב. תערובת קצף בנדיבות על כתף חזיר ומניחים בשר במחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
כתף חזיר
עבור מוסיף שומן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
מעבירים לתנור ומבשלים עד למכרז, כשש שעות, עם מיצי פאן כל 30 דקות לאחר השעה הראשונה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
בינתיים, להכין סלסה ורדה על ידי קיצוץ צימוקים, גרידת לימון, צלפים, cornichons, בצל, שן שום הנותרים, פטרוזיליה, טרגון, פלפל אדום כתוש ופלפל שחור במעבד מזון עד תערובת יוצרת משחה עדינה. לגרד את הצדדים של מעבד המזון באמצעות מרית. לאט להוסיף שמן זית, ואחריו נותר מיץ לימון, פועם עד חלקה. לטעום ולהתאים תבלינים עם מלח ופלפל במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
עבור מוסיף שומן
יכול) סלסה ורדה משומרת
Gherkins
כסף ללא נעליים
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומפיצים את הגחלים סביב היקף באח הפחם. הגדר מחבת אלומיניום חד פעמי השוכר. הגדר באח בישול במקום, לכסות גריל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לחלופין, מחממים מחצית המבערים של גריל גז גבוה ולאפשר לחמם מראש במשך 10 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה.
מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות EnRoute יקב Les Pommiers פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 62 דולר לבקבוק.