שומשום אגוז קראנץ
אגוז שומשום קראנץ ' נטול גלוטן, וצמחוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 24 גרם חלבון 67 גרם של שומן, וסך הכל 911 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 7 מנות. גשו לסופר וקנו סוכר חום בתקיפות, זרעי שומשום, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב זרעי שומשום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שומשום כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה די טוב. נסו בראוני שומשום קראנץ ' כתום, גלידת פיסטוקים עם שומשום לבן, ו עוגת קצפת שומשום קראנץ (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה גיליון של רדיד, על 12 על 17 אינץ'.
במחבת nonstick 5 עד 6 ליטר על חום בינוני, לעתים קרובות מערבבים 1/2 כוס חמאה, סוכר חום, סירופ תירס, קאיין, ומלח עד נמס וחלק, על 5 דקות.
מוסיפים בוטנים, קשיו, זרעי חמניות וזרע שומשום. הפעל חום גבוה ומערבבים עד שהתערובת עבה מאוד ואגוזים מתחילים חום, 4 עד 6 דקות.
מיד לשפוך תערובת על נייר חמאה, מתפשט דק ככל האפשר עם גב כף. מגניב עד התערובת היא פושרת, על 15 דקות.
עם הידיים שלך, לשחרר שביר מנייר כסף, ואז למשוך או לשבור אותו לחתיכות בגודל ביס. כאשר מגניב, מיד לאחסן אטום (אחרת, ציפוי סופג לחות מקבל דביק).