קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות67
מגזין

שומשום מצופה טונה עם קרם ג'ינג'ר

שומשום מצופה טונה עם קרם ג'ינג'ר
שומשום מצופה טונה עם קרם ג'ינג'ר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 777 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 46 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לך מלח ופלפל, יין, שומשום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: שומשום מצופה טונה עם אורז ג'ינג'ר-בוטנים, שומשום קרוש Ahi טונה עם רוטב סויה ג'ינג'ר ליים, ו שומשום מצופה טונה עם רוטב ג'ינג'ר גזר.

הוראות

1
בסיר, מחממים 2 כפות שמן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מוסיפים את הג ' ינג ' ר, בצל ושום ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב, עד מתרכך, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים את החומץ, מיץ תפוזים, מירין, יין ו Sriracha ומבשלים עד הנוזל הוא כמעט התאדה, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
SrirachaSriracha
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוסיפים את השמנת ומבשלים עד מופחת בחצי, 15 דקות. מסננים את הרוטב, מתבלים במלח ופלפל; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
5
מתבלים את הטונה במלח ופלפל וממלאים את שני הצדדים בשומשום. במחבת nonstick, לחמם את 2 כפות הנותרים של שמן.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את הטונה; מבשלים על חום גבוה בינוני, הופך פעם אחת, עד זרעי שומשום משחימים והטונה היא בינונית-נדירה, 5 דקות. חותכים את הטונה 1/3 אינץ עבה ומגישים עם קרם ג ' ינג ' ר אטריות זכוכית מוקפץ.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם הבחירה הראשונה שלי לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. אתה יכול לנסות יין מרלו כביש מירנדה למברט מחוז. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.
יין מרלו כביש מירנדה למברט קאונטי
יין מרלו כביש מירנדה למברט קאונטי
הרוח החזקה ביותר שלנו מלאה בטעם פירותי וצבע חזק אך חלקה במרקם ובמשלוח. עם תמצית ברי בשלה ניחוח מתעכב כל עוד לסיים את חומר הנפץ. מרלו קטיפתי יבש זה ניחן בדיוק במאזן הנכון של כוח ועדינות שהופכים אותו לוויה מצוינת סטייק ופסטות עם רוטב אדום גוף מלא ושוקולד מריר.