שומשום צרוב טונה
אם יש לך דבק ווסאבי, שמן שומשום, מירין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. . מתכונים דומים: שומשום צרוב טונה, טונה צרובה בשומשום מצופה בטונה, ו שומשום שחור צרוב טונה.
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים יחד את רוטב הסויה, מירין, דבש ושמן שומשום. מחלקים לשני חלקים שווים. מערבבים את חומץ האורז לתוך חלק אחד ומניחים בצד כמו רוטב טבילה.
מורחים את זרעי השומשום על צלחת. מעיל את סטייקים טונה עם תערובת רוטב הסויה הנותרת, ולאחר מכן לחץ לתוך זרעי שומשום כדי מעיל.
מחממים שמן זית במחבת ברזל יצוק על חום גבוה עד חם מאוד.
מניחים סטייקים במחבת, וצורב במשך כ -30 שניות בכל צד.
מגישים עם רוטב טבילה וממרח ווסאבי.
יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים
טונה עובדת ממש טוב עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. יין אחד אתה יכול לנסות הוא רוברט Mondavi נאפה מרלו. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
Robert Mondavi Napa Merlot
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים באזורים שונים של עמק נאפה, כולל אזורי קרנרוס, סטאגים זינוק ואוקוויל. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, שקיעה מורחבת, הזדקנות בחביות עץ אלון צרפתי וביקבוק ללא סינון, שיפרו את המורכבות של היין. יין זה טעים עם מנות רבות וגבינות. אחד הזיווגים האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם פטריות בר ומילוי אגוז. רגל צלוי של כבש, שפשף עם עשבי תיבול ריחניים ותבלינים, או בשר חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם טעמים חושניים של היין.