שוק בקר מטוגן בשום
שוק בקר מטוגן בשום יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 100 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עלי מפרץ טורקיים, גרידת לימון, מקשטים: עלי סלרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: צלעות בקר מטוגנות, צלעות כבש מטוגנות שום, ו שוקי בקר צלויים ביין אדום.
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
פט שנקס יבש ולשפשף בכל רחבי עם מלח ופלפל. לדלות נקבים בקמח, הופך למעיל.
חום 1 1/2 כפות שמן במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום מתון עד חם אבל לא מעשן, ואז שוקים חומים על כל הצדדים ב 3 קבוצות, הוספת 1/2 כפות שמן במידת הצורך, 5 עד 6 דקות לכל אצווה.
להעביר את שנקס למחבת קלייה גדולה.
מוסיפים מרק ומים למחבת ומביאים לרתיחה, מגרדים חתיכות חומות. שום נסטלה (הצדדים לחתוך למטה), גרידה, טימין, עלי מפרץ עם סלרי וגזר סביב שאנקס במחבת ולהוסיף תערובת מרק. מכסים את פני השטח עם גיליון נייר קלף ומכסים היטב את המחבת בנייר כסף.
העברה לתנור ו braise עד הבשר הוא מאוד רך, 2 1/2 עד 3 שעות. לרפרף ולהשליך שומן מבישול נוזלי תערובת מגניב לחלוטין, חשוף, על 1 שעה, ואז צמרמורת, מכוסה, לפחות 6 שעות.
מחממים תנור ל 177° (להשאיר מתלה במצב באמצע).
לרפרף ולהשליך כל שומן שנותר מן פני השטח של מיצי פאן לחמם תערובת שוק, מכוסה, בתנור, מפנה שאנקס פעם אחת, 1 שעה. להשליך עלה דפנה, זרעי קורנית, גרידה.
מעבירים שאנקים וירקות עם שום למנה ולשמור חם, מכוסה. אם מיצי פאן למדוד יותר מ 3 כוסות, להרתיח במחבת 12 אינץ ניקה עד מופחת; אם פחות, להוסיף מים. לסחוט עיסת שום מ 1 ראש לתוך מיצי פאן, השלכת העור, ו whisk לשלב, ולאחר מכן להוסיף מיץ לימון ומלח ופלפל לפי הטעם.
יוצקים רוטב על שוק ומגישים, יחד עם ירקות וראשי שום הנותרים.
תערובת shank מטוגן יכול להיות מקורר, מכוסה, עד 2 ימים.