שוקו חם אצטקי
שוקו חם אצטקי הוא משקה שמגיש 4. תמורת 2.7 דולר למנה , מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 703 קלוריות , 12 גרם חלבון ו -59 גרם שומן . 11 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 15 דקות . אם יש לכם שוקולד מקסיקני דיסק, מקל קינמון, מקל וניל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 60% . מתכונים דומים: קאפקייקס שוקולד חם מנטה , שוקו בלגי חם ושוקולד חם ללא חלב .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
לשוקולד החם: מביאים את החלב לרתיחה בסיר גדול וכבד על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את השוקולד, הגוואז'ילו צ'ילי, מקל הקינמון ופולי הוניל. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה. מבשלים 10 דקות תוך כדי טריפה מתמדת כדי לפתח מעט קצף ולהמיס לחלוטין את השוקולד.
מסירים את הצ'ילי, פולי הווניל ומקל הקינמון מהתערובת החמה.
לקצפת: בקערת מיקסר עם מקצף, או בקערת ערבוב זכוכית גדולה עם מיקסר ידני, מקציפים את השמנת עד שנוצרות פסגות רכות.
מוסיפים את אבקת הסוכר ומקציפים לקצף נוקשה.
יוצקים את השוקולד החם לספל. מקציפים עם הקצפת ומפדרים בקינמון ואבקת צ'ילי.