שוקולד בוטנים קרמל תפוחים
מנה אחת מכילה 677 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 7 מנות. זה מושלם עבור ליל כל הקדושים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך קרמל לא עטוף, שוקולד מריר, בוטנים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו חמאת בוטנים קרמל תפוחים, חמאת בוטנים-מערבולת קרמל תפוחים, ו בייקון בייגלה-חמאת בוטנים קרמל תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף ויבש 5 תפוחים (אנחנו מעדיפים סבתא סמית 'זנים פוג' י, 6 עד 8 עוז. כל). הכנס מלאכה או מקל ארטיק באמצע הדרך לתוך קצה גזע של כל תפוח. קו גיליון אפייה עם נייר קלף רגיל או נייר שעווה כי כבר מצופה בנדיבות עם חמאה.
בקערה המוגדרת על מחבת של מים רותחים, לשלב 14 אונקיות (כ 50 חתיכות) קרמל רך עטוף (כגון קראפט) ו 2 כפות מים. מערבבים לעתים קרובות עד נמס וחלק.
מחזיק את המקל, לטבול כל תפוח אחד בכל פעם לתוך הקרמל על שלושה רבעים של הדרך. להסתחרר למעייל באופן שווה.
החזק את הגבעול למעלה והשתמש בסכין כדי לגרד קרמל עודף מתחתית התפוח בחזרה לקערה.
מניחים תפוחים על נייר הקלף או נייר שעווה חמאה ומקררים עד הקרמל הוא מוצק, על 5 דקות.
להחזיר את מחבת המים לרתיחה; להסיר מן החום.
מניחים 10 אונקיות semisweet או שוקולד מריר בקערה אחרת ולהגדיר על מחבת. מערבבים לעתים קרובות עד שוקולד נמס וחלק.
טובלים את החצי התחתון של כל תפוח בשוקולד, הופכים למעיל באופן שווה. החזק את הגבעול למעלה והשתמש בסכין כדי לגרד שוקולד עודף מתחתית התפוח ובחזרה לקערה.
מניחים כל תפוח מצופה על נייר הקלף או נייר שעווה חמאה ומקררים עד ששוקולד מוגדר מעט, כ -10 דקות.
מניחים 1 כוס קצוץ בוטנים לא מלוחים על צלחת.
מגלגלים שליש תחתון של כל תפוח בבוטנים למעיל. מקררים עד שהשוקולד יציב, כ-15 דקות.